Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Legacy of Kain the series
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
BLOOD OMEN
SOUL REAVER
SOUL REAVER 2
BLOOD OMEN 2
DEFIANCE
Astea 4 ar fi seriile celor 4 jocuri.Parerea personala despre acest joc nu vi-o pot da decat pentru blood omen 2 soul rever 1 si 2 si defiance
In soul reaver ceea ce mi-a placut a fost povestea.In soul reaver 2 grafica avansata.In Defiance am apucat sa il joc tot .Grafica avansata,control camera nasoala, imi place ca joc cu ambii,mai ales cum raziel devoir souls71 nice Lol, la kain cum bea sange,cat despre lupta imi place cum lupta insa e putin dificil,sunt puzzle-uri complicate si mistere de dezlegat.Jocul te patrunde exact intr-o stare
1.De tristete
2.Entuziasm
3.Frica.
Imi plac patrunderile in portal ale lui Kain si raziel.
Ei bine cam atata e parerea mea despre cat am jucat eu din LOK.Voua cum v-a placut? Credeti ca finalul a fost dezamagitor?( mie da):001_tt2:

Kyo

daca ai fi fost atent la poveste, nu ai fi avut de ce sa fii dezamagit de final... inca din soul reaver 2 devine evident faptul ca Raziel era destinat sa intre in sabie inca din momenatul in care pierde controlul asupra Blood Reaver-ului la sfarsitul lui soul reaver 2, si apoi reaverul revine in posesia lui kain, dupa ce a fost spart in soul reaver 1, cand raziel a dobandit arma simbiotica.
Una dintre cele mai bune serii de jocuri pe care le-am jucat (mult mai buna ca Prince of Persia). Chiar daca le-am jucat in ordinea asta : Defiance, Blood Omen 2, Soul Reaver 2 (pe celelalte nu le-am jucat pentru ca aveam calculator prea bun) povestea mi se pare unica. Pe masura ce jucam defiance simteam nevoia sa aflu mai mult, m-a impresionat mult tranzitia din lumea reala in cea spectrala cum unele obiecte se modificau prin trecerea de la una la alta. Nu mai spun de poveste, ca Blood Omen 2 nu-l are pe raziel dar tot ce se intampla acolo este o consecinta a faptelor lui raziel din soul reaver 2. Intr-adevar are o poveste foarte incalcita si complexa cu treceri in timp, elder gods & others.
Imi pare rau ca dupa finalizarea lui Defiance, project leadul jocului a plecat de la firma din asta rezulta ca nu va mai fi continuare.
Btw, blood omen 1 este facut de alta firma nu de crystal studios.

Kyo

BO1 e facut ca si BO2 de Eidos Interactive // Silicon Knights.
si daca doresti, gasesti pe bittorrents.ro toate jocurile, care le poti juca si pe pc-ul tau cu xp presupun... alta modalitate ar fi sa joci SR1 pe PSX, cu emulator care il pot furniza si eu daca il doresti. si iei de pe torrent jocul pt Playstation1 [psx].

ordinea jocurilor e urmatoarea: Blood Omen 1, Soul Reaver 1, Soul Reaver 2, Defiance, Blood Omen 2 [cel din urma mi se pare de umplutura, fiind un esec total.]

per total, LoK Series este seria mea de jocuri preferata, iar acesta este timeline-ul jocului, prezentat in bonus material-ul din Soul Reaver 2

Blood Omen e super Smile l-am jucat si eu Smile 8:X Mortal ce pot sa spun decat ca e super cat de cat gen blood rayn Smile e ca-m acelasi gen tot asa iti iei viata etc Smile e supr dupa parerea mea merita incercat Smile
URL de referinta