08-13-2007, 07:52 PM
BLOOD OMEN
SOUL REAVER
SOUL REAVER 2
BLOOD OMEN 2
DEFIANCE
Astea 4 ar fi seriile celor 4 jocuri.Parerea personala despre acest joc nu vi-o pot da decat pentru blood omen 2 soul rever 1 si 2 si defiance
In soul reaver ceea ce mi-a placut a fost povestea.In soul reaver 2 grafica avansata.In Defiance am apucat sa il joc tot .Grafica avansata,control camera nasoala, imi place ca joc cu ambii,mai ales cum raziel devoir souls
nice
, la kain cum bea sange,cat despre lupta imi place cum lupta insa e putin dificil,sunt puzzle-uri complicate si mistere de dezlegat.Jocul te patrunde exact intr-o stare
1.De tristete
2.Entuziasm
3.Frica.
Imi plac patrunderile in portal ale lui Kain si raziel.
Ei bine cam atata e parerea mea despre cat am jucat eu din LOK.Voua cum v-a placut? Credeti ca finalul a fost dezamagitor?( mie da):001_tt2:
SOUL REAVER
SOUL REAVER 2
BLOOD OMEN 2
DEFIANCE
Astea 4 ar fi seriile celor 4 jocuri.Parerea personala despre acest joc nu vi-o pot da decat pentru blood omen 2 soul rever 1 si 2 si defiance
In soul reaver ceea ce mi-a placut a fost povestea.In soul reaver 2 grafica avansata.In Defiance am apucat sa il joc tot .Grafica avansata,control camera nasoala, imi place ca joc cu ambii,mai ales cum raziel devoir souls
nice
, la kain cum bea sange,cat despre lupta imi place cum lupta insa e putin dificil,sunt puzzle-uri complicate si mistere de dezlegat.Jocul te patrunde exact intr-o stare1.De tristete
2.Entuziasm
3.Frica.
Imi plac patrunderile in portal ale lui Kain si raziel.
Ei bine cam atata e parerea mea despre cat am jucat eu din LOK.Voua cum v-a placut? Credeti ca finalul a fost dezamagitor?( mie da):001_tt2:
l-am jucat si eu
:X Mortal ce pot sa spun decat ca e super cat de cat gen blood rayn