Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Loveless
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pey am vazut si anime-ul si am citit si manga...yo cel putin....m-am indragostit de acest anime si am semnat o chestie^^' in care cine e de acord sa se faca si a doua serie...oricum vreau sa zik ca parerea mea despre acest anime este foarte buna...si ca-mi pare rau ca in manga atunci cand Soubi a dormit cu Ritsuka nu s-au sarutat^^'>.< TT_TT
ieri am vazut si eu toate episodele (nu k ar fi multe) si intr-adevar mi-a placut... grafica nu era chiar excelenta, cat despre coloana sonora, nu ma prea intereseaza, tot timpul sar peste op. si ed. 4 si *ahem* Seimei nu era o fantoma, ala era visul lui Ritsuka! si faza cand l-a intrebat ritsuka pe soubi dak l-ar ucide dak l-ar pune fratele lui era doar ipotetica. chiar as vrea sa se faca o nua serie, e super anime-ul! totusi, cred k cel mai bun e tot gravitation, mai ales k azi m-am apucat sa citesc si manga.. yummy!
Si eu am vizionat acest anime acum ceva timp , dupa ce am aflat de el de la niste prieteni de pe messanger.
Afara de Gravitation , este singurul anime cu tenta Yaoi pe care l-am vazu pana acum , insa chiar mi-a placut.
Sunt de acord , grafica nu este tocmai grozava si sfarsitul este usor incert , insa povestea este interesanta , iar personajele sunt bine conturate.De asemenea , mi-a placut mult si coloana sonora.
Ritsuka este un personaj foaerte dragut si de cele mai multe ori chiar actioneaza tipic pentru un copil de 12 ani.E dragut si felul in care cei din jur ii privesc pe Soubi si Ritsuka .
Ul alt cuplu din Loveless care mi-a placut este cel format de Kouya si Yamato.
In rest ... ce mai pot sa zic ?Nu are foarte multe episoade , le vizionezi intr-o zi , maxim doua si nici actiunea nu este prea complicata.
Pagini: 1 2
URL de referinta