Un anime super calumea cu tente de Hentai. Actiunea nu-i lipseste si nici comedia. Personajele sunt bine conturate, grafica e superba si din nefericire nu sunt decat 2 OVA-uri.
Il recomand la toti fanii Yaoi

![[Image: PTKITD-MiraKyousuke.jpg]](http://i71.photobucket.com/albums/i159/OakieDokie/PTKITD-MiraKyousuke.jpg)
uuuuu dadadadadadada

l-am vazut si mi-a placut foarte mult
comedie, romance, YAOI

mi-a placut faza kinky cand Mira l-a muscat de ureche pe Kyousuke
sau faza cand plangea si Kazu i-a sters lecrimile...awwwww
mi-a placut foarte mult, si melodia ce o canta la sfarsit
si felul lui Kyosuke de a fi playboy si cum Mira-kun facea acel "Shumimashen" asa de kawaii

Da, este un anime chiar interesant daca iti place genul yaoi, pacat ca e atat de scurt!
Este considerat unul moderat din punctul de vedere al continutului sexual, nici prea mult, nici prea putin.
Oficial...m-am indragostit de acest anime!Auzisem yo cate ceva despre el...dar nu m-am uitat.Asa ca azi de dimineata am intrat pe un site si l-am vazut....Il ador!!!si Kyousuke seamana k Yuki(bineinteles k imi place)!Dar....are doar 2 episoade??Ce lume crudaa

(

(

(

(
Dragutz animeu dar cam scurt ....mie nu mi sa parut cine stie ce dar e acceptabl....si kyousuke seamana putin q yuki numai k yuki e mult mai doolece si e mult mai interesant

Maine dimineata o sa regret ca al doilea post al meu l-am scris la sectiunea
Yaoi/Yuri...(nu-s perversa...)
well
L-am vaz animeul

chiar are tente de hentai

m-a surprins faza in care coleg-su lui Mira l-a trantit in pat :-3
PokeyPooh...de ce spui ca mine dimineata vei regreta?Daca postezi la sectiunea Yaoy?Yuri..inseamna ca este perversa?O mare tampenie.Daca tu te consideri asa...care vizionezi un anime yaoi...atunci cum se numesc cei care urmaresc hentai-uri?Yo sunt o impatimita a genurilor yaoi si shonen-ai...dar nu ma consider...perversa

<<Sry de offtopic.
hmmm.. interesant anime intr-adevar .. pacat ca e asa de scurt.. acele "tente de hentai" il fac mult mai interesant

nu ma prea omor cu yaoi/yuri .. dar anime-ul asta mi-a ramas in minte ... la inceput pare ca vor urma sute si sute de alte episoade.. asta insa doar in primele 5 minute
Faze ft amuzante.. care nu il lasa sa devina plictisitor...
cam atat...avand in vedere kt e de scurt

M-am indragostit de acest anime. :36: Are tot ce ii trebuie, dar nu l-as da pe Yuki la nimeni...
Dar Yuki pe care mi-l inchipui eu , are ceva din Kyousuke...
Declar cu mana pe inima ca cei doi ar trebui sa se combine ...si sa vedeti voi ce rezultat periculos va urma...