Animezup - forum manga si anime

Full Version: hy
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ma numesc Kazu, am 17 ani.... ( restul despre mine nu prea cont decat dak sunteti curiosi)
Animeuri preferate: Naruto, Zero no Tsukaima,Ginban Kaleidoscope ( dar nu am vazut decat 5 ep) si cam atat deoarece nu am avut timp sa vad mai multe.
Bine ai venit Kazu
ne bucuram ca mai vine lume noua pe aici 001_tongue
nu ma pasioneaza niciunul din animeurile mentionate de tine ,dar fiecare cu gusturile lui
muzica ce asculti?ca poate acolo ne mai potrivim naibi 21...gen/formatii/cantareti
bye
Pai bine ai venit pe animezup Kazu [nah ziceai ca nu iti ureaza nimeni welcome :001_tongue: ... 2 pers ]OO 17 ...eu is mai mica da lasa ca cresc eu XD.Sunt o persoana cam curioasa din fire[mai rau ca mata aia] asa ca iti voi pune cateva intrebari XD

1.De unde ai aflat de site ? >.>
2.Manga citesti ?Daca da ai vreu'n manga preferat ?

Cam atat ... Happy posting !
Grazy eu ascult in general rock si pun pariu ca si tu, nu?
Reila sa sti k imi plac pers curioase.
Peste site am dat din intamplare.
Nu am inceput ink sa citesc dar am de gand sa incep cu Naruto sau Gravitation.
Ms ca mi-ati urat bun venit si mai astept intrebari dak mai sunt
Nu ti-am urat eu inca bun venit ^^ well ,intrebare: ce hobbyuri ai ?
eu desenz mult si ascult muzica in prostie XD
Si eu am vazut giban kaleido scope! primu episod -.-''' ... la recomandarea unei prietene care sigur o vei gasi pe animezup Smile

Kyo

welcome kazu... daca ai gasit situ din intamplare inseamna ca zup este usor de gasit in modulele de searching 4
anayways, bun venit, happy posting and stuff...
si o intrebare, din ce oras esti?
Reference URL's