Eu sunt Valentin Din... ( nu spun :blush: )
Imi plac toate anime-urile in afara de cele agresive.
Dak insistati sa va spun anime-ul preferat el este DBZ si Naruto.

:001_tt2:Nu citesc manga prefer sa ma uit la anime .
Cam atat despre mine.Daca aveti vreo intrebare pentru mine ( sau despre hosting making anime sites and forums tehnical problems about anything from anywhere) nu ezitati sa maintrebati.Sunt la dispozitia voastra oricand:001_tt2: .Nu ma mai incurc cu alte site-uri neprimitoare.
Hy hy!!Yo deja am vorbit cu tine pe mess si mi-ai creat o impresie foarte buna.In primu rand iti urez Bun-Venit si sper sa te acomodezi cat mai repede.Pe mine deja ma poti considera prietena ta.In al doilea rand...tin foarte mult sa iti precizez un lucru:No Spam.Cred ca deja ai citit regulile...daca nu...citeste-le.Ja Ne!
hehe bine ai venit ;)
dbz si naruto..no comment

..mi-a placut doar DB originalul primul perfectul

Pacat de manga,sa stii ca nici eu nu eram asa, pana am avut manga in mana >:)
Ce gen de muzica asculti? formatii/cantareti preferati?
Sa te acomodezi pe aici ,see ya
Salut, Valentin! Bine ai venit pe Animezup!
Ne bucuram sa te avem printre noi! Imi place ca vrei sa imi furi meseria de vrei sa te intrebe lumea de probleme tehnice

Faci mai bine ca nu te mai incurci cu alte site-uri neprimitoare, sper doar ca noi sa nu iti lasam aceasi impresie!
Have fun pe forum!
welcomes blueobelix... have a long and warm stay here. no spam, no hacking and no trolling and we're friends, k?

Friends? FRIENDS? Poate cu ceilalti dar cu tine nu no offence si sorry pt flame-ul asta dar asta e adevarul Estu cu totul impotriva mea.Oricum ms pentru primiri.Chiar am fost primit asa cum imi doream si cred ca o sa raman aici 4 ever

^_^_^
well chiar nu inteleg din prima si deja spui ca un admin e impotriva ta? de data asta nu ma mai bag sa va impac si pe voi deloc faceti ce vreti dar cum esti nou un verry happy welcome and have fun on this forum e super aicea si sper ca te vei intelege bine cu restul see you
Very bad and sad past .No comment^_^..I have a badd very bad past with him.Nu conteste oricum.It is very bad that admin.Oleak nesuferit.Scuze kyo so dreamskeeper . Ma rog sa nu facem offtopic
Ohayo blueobelix si bun venit printre noi! Ma bucur ca ramai 4 ever with us (hope u don't mind the creepy english-romanian combination I use) si sper sa te impaci pana la urma cu kyo.. nu e asa rau cum crezi.. nu musca! XD
nu prea sunt cu db ,dar cu naruto sunt ^^ astept episodul 24 acuma din shipuuden (dar cica a aparut deja de 2 zile...i have to get it now! ) Dupa numele tau cred ca erai fan yu gi oh ,right? ca de asta imi aminteste numele Obelix ,mai ales cu blue in fata ^^'
Sper sa mai vorbim (pe shoutboxul forumului ,prin threaduri ,pe mess ,I don't care) si sa ne vedem (citim )des pe animezup!
Glad to meet u!
daca tot faci atat pe victima spune si de ce ai luat ban acolo! apoi plange'te ca esti in conflict cu mine!