Animezup - forum manga si anime

Full Version: Schimbarea nick-ului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Nick vechi: Rose-chan
Nick Nou: Bloody Rose
Motiv: vreau sa ma stie Lisitrata mai bine24 plus ca numai sunt vechea Rose, mi-am schimbat si eu stilul.

Flaw edit: Imi pare rau, Bloody Rose e deja luat...
Prima mea schimbare de nick pe zup.Heh,e posibil sa ma intorc curand la vechiul nick pentru ca unii nu ma recunosc >.<"
Nick vechi-Mitzuke
Nick nou :ShinyThing<3
Motiv:Huh,incep sa am o ..chestie pentru lucrurile stralucitoare ..5 Plus ca am nevoie de o schimbare xD
Am isna o rugaminte,daca se poate sa ma loghez tot cu Mitzuke ..65

Flaw edit: ShinyThing<3, cu tot cu "<3nande Si nu... deocamdata nu se poate sa te loghezi tot cu acelasi nick. Sunt curios daca permite MyBB 1.4 cand o sa fac upgrade.
Edit: M-am razgandit >.<V-am spus ca e posibil sa ma razgandesc...si asta inca foarte repede .__. .Sa ramana Mitzuke,plus ca asa nu te mai complic xD.
E prima mea schimbare de nick pe zup Smile si vreau sam ischimb nickul ptr ca simt nevoia unei schibari
nick vechi: hiyono
nick nou: Hiyono
motiv:pai vrea sa fie scris corect cu litera mare Smile
multumesc anticipat 4
Daca tot e luat atunci sa imi schimb si aici nick-ul. Cel nou, bineinteles.
Nick vechi: Rose-chan
Nick nou: Strawberry Ice
Motiv: am o mie de motive Y_Y ca deja ma simt aiurea, mai ales pt ce am facut... clar! Si ar trebui sa indrept greselile dar habar n-am cum. Asa ca inceput cu schimbarea de nick.
Ok e timpul sa redevin eu 4

Nick vechi: Sadness Serenity
Nick nou: Serenity
Motiv: Aia sunt eu, fara sadness pls
nume vechi:diaanime
nume nou:diazuzulik

Motiv: mia fcaut cineva contul si numi place numele[post unit]nume vechi diaanime
nume nou diazuzulik

Motiv: mia fcaut cineva contul si numi place numele
nik vechi: hinata_kun
nik nou: Chapy 4 ishy da oricine seama dc vreau sa mi schimb nik-ul4 se vede clar21
Nick-ul asta nebunesc: Yuloby D
Nick-ul meu, personal 8->: yulobo [da, cu minuscula, ca... de obicei :">]

Well, daca se poate, de ziua mea sa-mi faca Zuppy cadou schimbarea de nick [adica pana atunci vreau sa fiu inca Yuloby D 10] ca un cadou 65 Plus, I'm yulobo, not yuloby, yuloby d and what I had 78
Btw, ziua mea e pe 29 luna asta :3 mai sunt 10 zile 65 You've enough time 10
[Edit] One more day #__#

'kay? pls

Thanks de pe acum 4
>:D<
Vreau si eu sa-mi schimb nickul din Sama (un nik de care m-am saturat) in Just_a_kid
as vrea sa-mi schimb si eu nick-ul.

din in_love_with_him in devil angel
motiv: mi-a trecut faza cu "in love" with a certain person Glare

multumesc mult de tot :-* 4
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's