11-17-2008, 06:37 PM
deci ieri noaptea cam pe la ora 12 si ceva
am zis sa itnru sa vad daca a termiant flaw caci aveam ceva de facut si primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost shoutul aparea de doua ori dar am zis ca e de la pc
azi intru si postez ceva pe shout, pagina isi da refresh si apare shoutul de 2 ori, mai postez ceva dupa o perioada de timp si apare de trei ori, apoi cand dau sa vad full shoutbox se mai multiplica odata >_<
si nu e de la cookies deja le-am sters, si sa dau refresh inseamna sa multiplic >_> shoutul plus ca dupa ce postez dispare scrisul si sta acel loading.... si pana la o ora
si sa zicem ca e de la tema dark pe care o folosesc eu atuncea de ce apare si la celelalte teme? de exemplu light blue?
triple shoutbox
double shoutbox
si la tema light blue
am zis sa itnru sa vad daca a termiant flaw caci aveam ceva de facut si primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost shoutul aparea de doua ori dar am zis ca e de la pc azi intru si postez ceva pe shout, pagina isi da refresh si apare shoutul de 2 ori, mai postez ceva dupa o perioada de timp si apare de trei ori, apoi cand dau sa vad full shoutbox se mai multiplica odata >_<
si nu e de la cookies deja le-am sters, si sa dau refresh inseamna sa multiplic >_> shoutul plus ca dupa ce postez dispare scrisul si sta acel loading.... si pana la o ora
si sa zicem ca e de la tema dark pe care o folosesc eu atuncea de ce apare si la celelalte teme? de exemplu light blue?
triple shoutbox
double shoutbox
si la tema light blue