[
attachment=710]Buna sunt nou venita si ma-m gandit sa creez si eu un topic acela cu tema cel mai bun detectiv .Eu cred ca cel mai bun detectiv a fost Near desi a fost ucis la sfarsit , el a fost cel care arezstat cel mai mult in fata lui Kira.
Near a fost ucis la sfarsit?

Don't remember that... maybe it was the special episode that u saw... in care caz da-mi si mie un link pt ca vreau neaparat sa-l vad si eu. ^^
Din partea mea, tot L ramane tha best... in ultimul ep pe care l-am vazut eu, chiar si Near recunoaste ca n-ar fi reusit niciodata sa-l depaseasca pe L daca n-ar fi avul ajutorul lui Mello.
Eu zic l. Near practic s'a inspirat or something de la el. lispa de originalitate, though =[
Binenteles ca cel mai bun detectiv a fost scumpetea aia dulce de L!Chiar dak Kira l-a omorat pt mine L este unicul cel mai bun detectiv din lume.Near a continuat munca lui L si pana la urma l-a prins pe nenorocitul ala de Kira care si-a meritat soarta!
Concluzia finala:L ESTE CEL MAI BUN DETECTIV!!!!!!

L cu siguranta . Near nu ar fi reusit sa il prinda p KIra fara ajutorul lui Mello si sigur daca nu ar fi fost greseala stupida a lui Mikami dar asta e alta poveste

deci L cel mai bun detectiv ;)
Pai normal, Near a continuat munca lui L si cu datele pe care L le stia deja, asa ca problema era deja pe jumatate rezolvata. Plus ca a si actionat cu ajutorul lui Mello. Chiar daca l-a demascat pe Kira, stia o multime de lucruri carefara ajutorul lui L le-ar fi aflat foarte foarte greu. L ramane "za best",in fond, l-a suspectat pe Light Yagami din prima 8D. Si a gasit solutii ingenioase la multe lucruri ^^. Plus ca e mai dragut

Pai e evident ca L.cum zicea si Fleeting Ray daca nu era L,Near nu l-ar fi prins pe Kira.Deci L e cel mai tare
Cine a fost cel mai bun detectiv L vs Near ?
In mod sigur Near deoarece el a descoperit ca Light este Kira , iar L nu a descop[erit asta.Near a inlocuit carnetul adevarat cu unul fals.Deci near este un detectiv mai bun

eu zic ca L pentru ca de la inceputul anchetei el a facut ceva , era foarte aproape sa afle cine este kira cand a murit si din cauza lui a aflat near ca Light este kira ...
Pai parerea mea este ca Near a fost un detectiv mai bun deoarece el a descoperit cine este Kira , dar daca L mai traia poate el descoperea primul ca Light este Kira , dar asta este