Animezup - forum manga si anime

Full Version: Personajul preferat din Spiral
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Well mine:

o Rio Takeuchi ~ E un personaj foarte, foarte, foarte dragut. Chiar daca e doar un copil gandeste foarte matur. Imi place cum se comporta, are o personalitate foarte puternica si e sigura pe ea. Imi place mult acest personaj, unul dintre preferatele mele.

o Eyes Rutherford ~ e un personaj foarte bine realizat, imi place foarte mult povestea lui, persoalitatea si calmul cu care rezolva toate lucrurile. Imi place talentul lui de a canta la pian. Are o personalitate grozava si imi place look-ul lui, nu i-ar pune pe ceilalti "copii spintecatori" in pericol si este alaturi de ei.

o Kanone Hilbert ~ mi se pare un personaj destul de original, are o personalitate super. Imi place cum arata, cum se comporta si cum gandeste. E foarte matur si destept. Imi place povestea lui. Nu stiu, imi place foarte mult acest personaj pur si simplu.
Personajul meu preferat e Eyes.Imi place cum gandeste,cum actioneaza si mai ales aura de mister care il inconjoara.Aceasta il face si mai interesant.Are mare grija de Blade children si ii protejeaza.este genul de personaj tacut,ganditor si rece, care reuseste sa pastreze la o oarecare distanta pe majoritatea personelor,fiind destul de greu sa te propii de el.
Personajul meu preferat e ayumu narumi^^imi place ca e matur,calm in diferite situatii
destul de grele,si ma mir cum rezista la bataia de cap pe care io da yuizaki,blonda aceea mancacioasa Smile in rest mi se pare ca aymum e cute,am auzit ca gateste foarte bine 4
Personajul meu preferat este cel principal ..Ayumu Narumi.E foarte frumos,ador ochii lui si e misterios,rece..e foarte inteligent si intodeauna gandeste apoi actioneaza(nu ca mine..)
Personajul meu preferat este...Ayumu Narumi.
Pe langa faptul ca este personajul principal din Spiral e si super dragut.Destept , calm , atragator...si cred ca vreau si yo un Ayumu micut 821
pfff....
sunt multe personaje care imi plac:
1.Rio: wahaaa....personajul asta e genial....imi place faptul ca isi poate schimba personalitatea, poate fi micuta si inocenta fara a trezi vreo banuiala asupra ei dar poate fi si rea pastrandu-si aspectul de copil inocent...asta e avantajul ei ^^"

2.Kanon: wahh is uber kawaii.....imi place mult personajul asta pentru ca e foarte kawaii~ <3333<33333 si pentru ingeniozitatea lui si geniul lui special ^^"

3.Ayumu Narumi: e cel mai interesant personaj...este un adevarat geniu si este chiar foarte kawaii ^^" imi place atitudinea lui si personalitatea^^"
Pages: 1 2
Reference URL's