Animezup - forum manga si anime

Full Version: Death note Yaoi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ti-ar placea un Death Note yaoi?

Pt k eu am deschis acest subiect ,mie mi se pare ca ar fi interesant.Ruuizaki si Light un cuplu?Hmmm...o ideie buna.Adika ar fi interesant...am vazut foto in care cei doi sunt un cuplu si arata absolut superb.
Akum stiu k nu toata lumea e de akord ku mine dar eviatai comentarile rautacioase68.Aici am venit sa ne facem prieteni nu sa arunkam ku noroi unii in altii.
Cui ii place ideia mea astept comentarii!stea
Niciodata nu mi-a palcut sau neplacut in mod special genul yaoi... dar ideea ca L si Kira sa fie un cuplu este absolut.. dezgustatoare :-& . Numai cand ma gadesc imi vine sa ii dau ceva in cap la Kira ca ar putea sa indrazneasca ca faca asa ceva cu Ryuzaki >_<"... Ei, nu sunt yaoi fan tocmai pentru ca ma dezgusta,dar poate ca la un yaoi fan i s-ar parea o idee excelenta 17 ( pentru mine nu este T_T )
Ja ne!!.. ^^
L si Ligkt?Nici acest cuplu nu imi place.Pur si simplu...relatia dintre ei in anime ma face sa inclin balanta spre nu.Am vazut poze cu ei si ar fi draguti...insa nu sunt chiar atat de entuziasmata cand ma gandesc.Nu exista chimie intre ei...si nu prea il vad pe Light indragostit de L(nici lu Misa nu ii da atentie).Asa ca raspunsul meu e nu.
Sunt tare kawaii pozele cu ei doi, insa avand in vedere caracterul lor, nu mi se pare ca s-ar potrvi, poate dac' ar fi sa aiba o relatie poate ar simti cat de cat ceva unul ptr. celalt ar fi reci si distanti si n-ar mere. xD
yaoi si death note? yeah right.Nu fiindca DN este un anime de actiune si suspans in care crima se tine lant si momentele ciudata nu contenesc sa apara dat fiind de jurnal.Nu cred ca exista una ca asta fiindca nu poate sa fie asa ceva.L nu prea se pune bine cu iubirea iar Light este total paralele.Biata Misa 21
Nu ..nu ...mie una mi-ar fi placut ca pana la urma sa se lege o prietenie stransa intre ei Sad dar nu prea cred ca se pudea dat fiind ca Light isi dorea prea mult sa scape de L . Si nici nu se prea potrivesc, si nu pre l-as vedea pe Light sa simta ceva pentru cineva 4
Yaoi fan(Laura)...ce ma innebunesti tu cu iubitul tau L 71
Death Note Yaoi..L plus Light..suna interesant17.Desi o astfel de relatie(L este foarte atent pe Kira si Light pe L) ar fi numai din interes 71.Plus ca Light se potriveste bine cu Misa decat cu L(daca ajungi sa te gandesti la unele scene devine scarbos..).
Totusi cred ca Death Note e mai bine asa cum e
Lol..acum am vazut si eu topicul.
Ar fi interesant...Mi-ar placea sa apara un yaoi Death note..
Poate ca ..cuplul Light x L ar fi chiar super...Light e genul de tip indiferent iar L chiar pune la inima.Ar fi chiar tare un yaoi...
Ar mai putea fi si alte cupluri :Near x Mello,Mello x Matt,Matt x Mikami,...Mikami x Light...
Ar fi o idee buna..poate da un scriitor japonej peste zup..si ii vine si lui ideea.
*screams*

Nooooooooooooooooooes . I hate yaoi :[ .Adica,pur si simplu ma duce cu gandul la gay 23 .Bine,poate L mai are asa o fata[uitati ce am spus 24))] dar ... Light needs a girl,WTF XD. Bine,poate nu Misa cuz` she`s blonde dar poate mai gaseste pe altcineva cu 'pasiunea' lui .[Tho` he`s dead .__.]
Oricum,ar fi chiar ....oribil.17 Oricum lui L vad ca nu ii place de nimeni..adica nici macar pe blonda nu o baga in seama,nici ...nici macar nu a aparut o fata de care sa ii placa!

So no,it would be gross XD [desi am vazut deja niste chestii yaoi cu ei -_-]
so...da nu sunt un mare fan yaoi..insa cred ca daca as fi probabil ca miar placea enorm...si intradevar ca si in anime sunt cateva scne in care cei soi par ar fi iubitiZuppy05
Reference URL's