Bun...daca aud pe cineva ca nu s-a speriat la jocul asta,inseamna ca nu stie despre ce e vorba.Prima oara ma uitam la fratimiu...pentru ca l-am auzit pe el tipand,asa ca m-am decis sa vad despre ce e vorba.Bun...in momentul in care a aparut o fantoma de dupa usa...am crezut ca imi sta inima-n loc.Asa ca l-am jucat si eu...pe intuneric.Nu va pot spune in ce hal am tipat cand am vazut asistenta aia...fantoma!Dar imi place!Chiar daca am cazut de cateva ori cu scaunu.Acum...vreau sa aud si parerile celor care l-au jucat.
FEAR nu e scary..dar deloc. pot spune ca e chiar previzibil. mai ceva ca doom 3 . dar cu toate astea sistemu de physicx a rupt gura targului. AI-ul e f bun , armele se comporta bine. mi`a placut, dar a fost prea scurt. l`am terminat in cam 4 ore juma. nu am mai instalat addonul....nu mai avea rost. am vazut ce poate jocu...l`am terminat, am trecut mai deprate. nu a impresionat cu multe.
yuki , ia si joaca Dead Space ! ala joc horror

whaaaaa....
era sa mor prima data cand m-am jucat...ma rog am vazut la fratemiu cum se juca si era sa mor de frica......
nu e chiar asa de horror dar totusi de unele parti te sperii cam tare
asa sunt eu cel putin