Animezup - forum manga si anime

Full Version: Hakushaku to Yosei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: 4949122cbba7435a3837297c179e3285_0.jpg]
Actiunea se petrece in secolul 19, in Anglia, unde inca mai exista oameni ce cred in zane, in special un "fairy doctor" Lydia Carlton. Tanara are aceasta abilitate mostenita de la mama ei, ochii ei verzi fiind o dovada a acestei abilitati. Insa viata ei se va schimba complet in momentul in care il intalneste pe Edgar, acceptand sa-l ajute sa gaseasca o legendara sabie.

Personaje:

Lydia Carlton
Edgar Ashenbert
Raven

Ce parere aveti despre acest anime?
Care este personajul vostru preferat?
Ce parere aveti despre relatia Lydia-Edgar? Cum ati vrea sa fie?

Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup, dand click aici.
Vizionare placuta 4...
PS: Pt cei care nu stiu e on-going, aparut in luna octombrie 001_tongue
It may be, love at first sight 21 <333 chiar daca mi-am propus sa ma mai las de anime-urile romance/shoujo dar nu m-am putut abtine cand l-am vazut pe Edgar 001_wub
Ideea e draguta si interesanta, pe placul meu 001_tongue Personajele sunt like omg <:3
Personajul meu preferat, Edgar ofc . I mean he's super hwat si mai pervers ...

Cat despre relatie 39 intotdeauna mi-au placut relatiile in care la inceput nu se inteleg bine iar dupa aceea se indragasostesc 65 Cum as vrea sa fie, ceva mai romantica, dar dupa cate din light novel si din poza de la sfarsitul ending-ului <3 va fi destul de multa ^__^
Oh daa....
Nici nu imi amintesc cum am dat peste el, dar certe ca ma bucur ca s'a intamplat.O singura privire de ansamblu asupra anime'ului [mai degraba asupra lui Edgar] and I was in love21
Pai sa vedem, anime'ul mi se pare foarte bine realizat atat din punct de vedere al povestii cat si din punct de vedere al graficii. Si in special al personajelor bine conturate ^^..povestea mi se pare interesanta, cu o intriga buna care te prinde, personajele sunt bine realizate atat grafic cat si ca personalitate.
Personaj preferat...hmm nu stiu daca pot alege intre Lydia si Edgar...imi place Edgare super inteligent,simpatic,perv si arata bestial...dasr si Lydia e super cuteca personaj.
Pai relatia dintre ei..."rece la inceput iar pe parcurs se incalzeste" mi se pare tipul de relatie cel mai potrivit.E cel care te atrage cel mai mult si mi se pare cel mai..romantic...
Cum as vrea sa fie...well cred ca e okay pana akm...si sunt siguraca va fi din ce in ce mai bine ^^ -romantic style-
Reference URL's