Animezup - forum manga si anime

Full Version: Topic Inchis? Postati Aici
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dupa cum ati vazut [ sau nu v-ati uitat] au aparut trei sectiuni noi, dupa cum urmeaza:
1. Older fanfiction, in care sunt duse ficurile inchise in care nu s-a mai postat de 3 luni de zile si in care nu puteti decat citi fara sa postati.
2. Naruto fanfiction, unde se regasesc ficurile din anime-ul Naruto, cele care sunt deja terminate sau neterminate, si cele in care nu s-a mai postat de 3 luni, dar sunt ficuri ce au personaje din Naruto
3. Yaoi fanfiction, unde se regasesc ficurile ce contin yaoi, chiar daca ele sunt shonen-ai/yaoi ele se vor regasi in aceasta sectiune, in rest, este la fel ca la naruto.

Daca aveati un fic yaoi sau cu naruto [ indiferent de personaje] ele se regasesc la sectiunea de yaoi respectiv naruto.

Daca aveti ficuri yuri/original/shonen-ai/mecha/hentai sau orice alt gen acesta se vor regasi in sectiunea de fanfiction [ exceptia de shonen-ai/yaoi scrie mai sus ] doar in cazul in care ficurile sunt mai vechi de 3 luni in care nu ati postat nimica in acel topic el se va regasi la sectiunea older fanficiton

Lasati aici un post cu link spre topicul care este inchis si care doriti sa il continuati, insa trebuie sa aveti deja scris ceva pentru ca, acel fic, sa se redeschida.
Daca spuneti doar ca il vreti redeschis, caci o sa postati [candva] in el, el va fi redeschis dar intr-o saptamana daca nu se posteaza nimica el va fi din nou inchis si trimis la sectiunea older/naruto/yaoi in functie de fiecare caz

Legat de infiintarea acelor 3 sectiuni, acestea au fost o idee mai veche de a mea, si pe care adminii au considerat-o buna si au pus-o in aplicare. Rostul acelor trei sectiuni este de a va usura voua, cititorilor, posibilitatea de a gasi un fic si de a ne ajuta pe noi moderatorii acestei sectiuni [ eu (Aly) si Liet Stormcrow Aikad ] de a vedea posturile spam/offtopic si topicurile create aiurea de userii ce sunt noi.
Multi vor dori mai multe sectiuni, ei bine acest lucru nu se va intampla prea curand trei sectiuni sunt de ajuns si atatea vor ramane, pe moment, asa ca nu veniti cu idei sa creem sectiunea Kaleido star/Yu Yu Hakusho/Sailor Moon pentru ca nu se va intampla prea curand.

Daca aveti nelamuriri legat de ce am spus eu mai sus postati aici.

Happy posting in continuare si v-as ruga [ si in acest topic] sa aveti peste 2 randuri dupa cum spun regulile.

[edit] v-as ruga sa nu postati decat daca doriti un topic propriu redeschis posturile de gen
Quote: buna idee sa aveti alte idei la fel de bune
sau
Quote:de ce nu se poate crea mai multe sectiuni
vor fi sterse automat de catre moderatori si se vor considera posturi spam daca au sub 2 randuri
-> Regulă nouă.

Cum am spus şi la Reguli şi Avertizări, de-acum încolo, posturile ce nu conţin cel puţin o idee critică vor fi mutate la posturi spam.
buna idee sa aveti alte idei la fel de bune 21
I was joking 21 Pai,eu una sunt de acord,good job.Deja ma saturasem sa caut juma de an un fic care se afla pe pagina ha hai indepartata.As avea numai cuvinte de lauda.Acum stateam si ma gandeam la ficul lu deidara-chan4ever care are si naruto si yaoi,ca eram tare curioasa.Chiar si asa,eu cred ca s`ar fi putut organiza mai bine,un asa zis topic in care sa fie descrise toate fan ficurile,work in progress or complete,in ordine alfabetica so the new ones can chose.Felicitari tie si marinei.Good Job ^^
Amy, aceea a fost ideea initiala care a fost furata de stim noi cine [ avem un tradator pe care il voi omori cand il voi gasi die ] asa ca am utilizat aceasta idee ca sa nu mai zica [stim noi cine -_- ] ca iar le-am furat ideile/userii si sa ne sara in cap ._. In special acea "fetita" si punct ca deja zic prea multe. Da-i merit si lui aikad, caci, si ea, a fost cea care a mutat din topicuri

Stiu ca unele ficuri sunt naruto si yaoi si poate sa fie puse la yaoi sau la naruto insa ideea aceasta este de abia la inceput si ar fi trebuit sa fie mai ingrijita si mai complexa dar sper ca in curand topicurile yaoi cu naruto se vor regasi la fanfiction si nu puse aiurea.
Imi pare rau pentru noile probleme aparute in special cei ce vor trebui sa isi caute ficul dar asta e nu puteam de fiecare data cand scoteam spamul sa luam 20 de pagini la rand caci ne apuca doua zile aicea si nu terminam.
Cicatricele vietii

http://www.animezup.com/forum/showthread.php?tid=1425

De ce vrau sa-l redeschid, pai tu aly mi l-ai inchis in timpul verii iar eu am fost la bunici deaia nu am mai postat ^_^.

[edit Aly] done
My YYH fanfic(yaoi)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=1244

Vreau sa-l redeschid Smile
N-am mai apucat sa scriu la el din lipsa de timp,putina[mai multa] lene,etc[motive ar fi muulte] insa acum l-am reluat,am deja continuarea scrisa.De fapt observ ca am fost atat de zapacita incat aici am ramas in urma cu ceva capitole pe care le aveam scrise de prin august -.-

[edit by Kvasir] done.
Reference URL's