Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Vampire Knight [VK]
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Am vazut episoadele de pana acum si pt k nu m'am putut abtine sa nu aflu ce se intampla mai departe am citit azi si manga'ul respectiv pana la 39 (cred k atat a aparut). si manga m'a lasat tot cu ochii in soare mai grav k animeul 21 so...abea astept sa apara continuarea 8 Am observat ca animeul nu respecta in totalitatea intamplarile din manga dar e ok....le urmaresc pe amandoua 001_tongue
Eu una pot zice ca prefer manga-ul decat anime-ul... si aici fiind vorba de manga... mie mia placut in mod special acest manga.
Am inceput sa il citesc acum ceva timp pt ca era cu vampiri si am tot auzit: vk e sooper si mai e shonen-ai pe deasupra. Desigur, sunt fana Vampire de foarte mult timp inca d emica asa ca... de ce sa nu citesc a storie with vampire? Ei bine, avatarul meu spune tot... am devenit fana inraita dupa aceasta poveste fascinanta. Si pot zice ca mia placut... dar nu ma asteptam ca Yuuki sa fie sora lui Kaname... si cea mai placuta faza: ca Zero si Kaname s-au sarutat21
well yeah a fost primul manga citit si on-going. pot sa spun ca mi-a placut foarte mult. va da-ti seama ca fiind primul manga citit mi s-a parut fantastic, minunat. mi-a placut ca a este cu vampiri ^^ well a fost realizat destul de bine acest manga. personajele au fost bine conturate [ca infatisare si personalitate] si sunt mandra ca acesta a fost primul manga caci datorita lui am inceput sa citesc si altele^^ am citit toate capitolele existente pana acu [adica pana la cap 41 >>] debea astept sa apara si celalte^^
Pagini: 1 2
URL de referinta