Animezup - forum manga si anime

Full Version: wazuuuup :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sal ma numesc florin si am 20 de ani...
Nickul p forum este Vexx pt ca asa imi spun si prietenii in viatza de zi cu zi...
Prefer sa nu spun prea multe lucruri despre mine dar daca aveti vreo intrebare n-o sa ezit sa va raspund...
Salut Florin! Bine ai venit pe Animezup! Ne pare bine sa te avem printre noi!
Intrebari... ce sa spun...
De unde ai aflat de Animezup si ce parere ai despre acest site pana acum? Suntem receptivi la critici, sa stii! Animezup e la inceput de drum si incercam sa il facem din ce in ce mai bun pentru ca membrii nostrii sa se simta din ce in ce mai bine aici!
Well bine ai venit pe forum Vexx !Intrebari..pai cam nici una -_-' Pentru ca nici macar nu as sti de unde sa incep ...mai bine se ocupa de asta ceilalti ....Happy posting ... ^^

Kyo

salutare vexx...
da, as avea eu cateva intrebari...
1. ce jocuri preferate ai, sau ce stil de jocuri practici? Smile
2. anime-uri preferate?
3. filme preferate?
4. asculti manele?
ohayo vexx pe Animezup! intrebari n-am , dar sper sa aflu mai multe despre tine cand raspunzi la cele puse de colegii mei ^^ Sa te distrezi pe forum!
De Animezup am aflat de la Marina 001_tongue.... hmm jocuri preferate... nu prea ma joc...decat un singur joc imi place la maxim pro evolution soccer 6 se numeste...asta pt ca imi place fotbalul...anime-ul preferat: captain tsubasa 001_tongue...filme sunt multe o sa spun cateva dintre ele care mi-au placut mult: Eternal Sunshine of the Spotless Mind,The number 23,The Truman Show(toate cu jim carrey)Saw 1,2,3,The butterfly effect,The I inside,The Jacket,Mulholland drive,The Prestige si... toata seria American pie 001_tongue
Despre manele.... ascult la greu 21 pot sa spun ca 90% din timp ascult numai manele si rap romanesc... nush cat de bine se impaca dar eu asta ascult001_tongue
Hy Vexx...!
As avea eu careva intrebari...
1.Ce faci? Oo'
2. Ce gen de filme iti plac?
3.Ai avea de gand sa frecventezi mai des forumul? ^^'''
Welcome and i hope u like the forum *.*' Smile
*manele? Oo''*
Reference URL's