Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Inuyasha vs. Sesshomaru
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Sa ma gandesk...

Inuyasha>Este personajul principal.Este un personaj puternic,isi ajuta prietenii in orice moment,este foarte agitat,cand vine vorba de diferite lupte,el se arunca cu (,)capul inainte,uneori demonstrand ca parca nu ii pasa de consecinte.Oricum...este foarte dragut.

Sesshimaru>Personajul meu preferat.Spre deosebire de fratele sau,Sesshy este un personaj calm,se gandeste de doua ori inainte sa actioneze,vrea sa lase impresia ca nu ii pasa de nimeni si de nimic,chiar daca acest lucru nu este adevarat.Este incredibil de dragut!!

Singura asemanare care o gasesc intre ei doi este dorinta de a-l distruge pe Naraku,fiecare avand un motiv bine intemeiat.Votul meu merge la Sesshomaru.
Inuyasha...sesshy...inu..sesshomaru... il aleg pe sesshomaru din cam aceleasi motive pe care le-ai spus . E singurul personaj de care stiu ca e neutru ( ca bun sau rau....nu va ganditi la prostii!) si este mai intelept si destept decat fratele lui . Chiar daca inu este personajul principal , sesshomaru are mai multe admiratoare . Mori de ciuda , inuyasha!
Imi place moolt mai moolt de Sesshoumaru dekat de InuYasha.In primul rand e mai puternik(mooolt mai puternik) nu e atat de incapatanat ca InuYasha, e mult mai misterios, mai cumpatat,si faptul ca a salvat-o pe Rin dovedeste ca are o inima mare.InuYasha dupa parerea mea e un ingamfat, prost crescut(mdaaaa) si nematurizat(deloc) si nu poate alege intre Kikyo si Kagome ......Asta e parerea mea....Ja!
Il aleg pe Sesshomaru desi Inu este personajul prinicpal si apare mai mult pe parcursul animeului si este amuzant,dar il aleg pe Sesshomaru pentru ca imi place mai mult caracterul sau.Este misterios,puternic,calm,nice ..si desi aparent pare atat de rece si crud se pare ca are si o parte mai umana as putea zice pe care a dezvaluit`o cand a salvat`o pe Rin si nu numai.Si este personajul cu care ma aseman ..mai mult decat cu Inu.Deci Sesshomaru este alegerea mea.
Alegerea mea este Sesshomaru ^__^ . In comparatie cu Inuyasha , acesta este calm , gandeste inainte sa actioneze , este misterios ( niciodata nu stii la ce se gandeste sau la ce sa te mai astepti din partea lui). In schimb Inuyasha este foarte naiv si cateodata nu-si da seama cat de grava este situatie . Este copilaros , vorbeste gura fara el , raneste persoanele pe care le iubeste , este incapatanat ( in sensul rau) , nu-si recunoaste sentimentele etc.
In plus , Sesshomaru mi se pare mai dragut..Acel par alb precum spuma laptelui , acei ochi portocali precum apususl demonic , acele ''semne'' de fata care il fac asa atragator ..
Mie mi se pare totusi , mai puternic Sesshomaru . Inuyasha , dak nu ar avea acea sabie primita de la tatal lui era mai slab si oricine il putea invinge . In schimb , Sesshomaru este foarte rapid si se descurce de minune in kupte ^_^ .
Cam asta este parerea mea..Bye !
eu, k orice fan(atik) de anime boys il aleg pe seshhy, a.k.a fluffy Smile
inuyasha, desi este personajul principal, arata relativ bine, are haz, este puternic si este un priten de nadejde, tot nul aleg pe el 001_tongue .
sesshomaru este calm, calculat, nu s elasa ghidat de sentimente inutile precum e ura (in lupta ma refer....daca te lashi ghidat de ura pierzi deoarece 'vederea' iti este incetosheata), o ocroteshte pe rin...shi pe jaken, imi place stilul sau elegant, aerul sau misterios, intrun cuvant TOT.
Da,da....si mie imi place Fluffy-sama(e misterios,puternic,alb in cap,cold<<freeze>>si toate alea)dar am eu o slabiciune pentru Inuyasha(si nu pentru ca numa nu se poate decide pe cine iubeste si alea)pt caaaa......e mortal de cele mai multe ori.......si chiar se chinuie sa devina mai puternic..si e chiar incapatanat.
Imi pare rau sa stric sirul(traditia)dar votul meu merge la Inuyasha(chiar daca nici mie nu mi-e 100% clar dece......pur si simplu il aleg pe el 001_tongue )
Sesshomaru deoarece este un personaj mult mai complex decat inuyasha,are o personalitate calma,rece si misterioasa,nu isi arata sentimentele sale adevarate,are mereu un plan de rezerva si nu actioneaza pripit,e frumos si super puternic
toata lumea il alege pe sesshy...eu il prefer pe inuyasha. de ce? pentru ca e foarte incapatanat (chiar mai incapatanat ca mine - nu credeam ca sa ceva e posibil 39 ), nu gandeste prea mult inainte sa actioneze si chiar daca face pe durul tot nu poate sa isi ascunda adevaratele sentimente. imi place si de fluffy dar totusi il prefer pe inu.
Sesshomaru deoarece imi place mai mult stilul lui de luta si ca e foarte calm si misterios.Inuyasha e cam enervant si nu imi place aceasta[post unit] Sesshomaru deoarece imi place mai mult stilul lui de luta si ca e foarte calm si misterios.Inuyasha e cam enervant si nu imi place aceasta
Pagini: 1 2
URL de referinta