Animezup - forum manga si anime

Full Version: Mikami Teru
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ok, am observat ca nu este nici un topic despre el. As vrea sa va stiu parerile despre el.

Dupa mine daca ar fi sa schimb Death Note'ul, l'as elibera pe Mikami, dar i'as confisca Death Note'ul, pentru ca saracul a fost pacalit de Light. El tehnic nu a avut nici o vina, daca a incercat sa faca dreptate.

Ok, destul cu momentul meu de "Leave Mikami alone!!11one!". Este randul vostru.
Mikami.. 21
Mi se pare un personaj cam creepy...prima si prima oara cand am vazut death note l`am crezut retardat mintal >___< dupaia dupa reluarea si repetarea death note`ului am priceput faza ca Lightoo l`a pacalit.Acum,daca revad partile cu el...ma apuca rasul 21
Mai ales dub`ul-minune pe care l'am facut xD

Il inteleg prin ce a trecut ca si copil =.='
Vai de mine...aici vorbim despre Mikami!Adica cel mai kawaii tip din Death Note(mie asa mi se pare...e parerea mea)!.Da...o copilarie foarte trista...faptu ca a avut toate acele probleme in liceu sau scoala(nu imi mai amintesc bine).Insa e adeptu lui Kira...cel mai mare "fan" al lui...defapt..tipu il venereaza.Da...putin aiurea ca s-a sacrificat pentru el,insa la urma urmei,probabil ca asta era menirea lui(chiar daca Light nu merita sa aiba un fan asa devotat...am ceva impotriva tipului).Sa nu ma mai lungesc...este un tip absolut adorabil8.
Mi-a placut...pacat de el arata super sexy,dar a trebuit sa devina Kira si sa sfarseasca groaznik.Bietul Mikamy...m-a impresionat povestea lui...l-am iubit si mi-a parut ingrozitor de rau k a sfarsit tragik si mai ales k devenise nebun!
*REVIVES THE TOPIC! because I can.*

Hmm...se pare ca toti il iubesc pe Teru xD
Totusi, nu pot sa cred ca Light a profitat de increderea lui. Nu credeam ca cineva poate sa te folosesca in asa fel incat:
1. sa ajungi in inchisoare(manga)
2. sa say good-bye to lifein cateva secunde(anime)

Brrr....TT_TT
este u n personaj putin...bine putin mai mult asa ciudat.....
daca as putea schimba anime-ul si eu l-as elibera dar i-as lua Death Note-ul....nu as vrea sa ramana la el sa faca alte lucruri cu el.....chiar daca nu are nici o vina tot Death Note-ul nu ar trebui sa ramana la el parerea mea
Hmm... Mikami Teru este exemplul tipic al adeptului obsedat.
(11-13-2008 01:09 PM)Kyouka_Suigetsu Wrote: [ -> ]Totusi, nu pot sa cred ca Light a profitat de increderea lui. Nu credeam ca cineva poate sa te folosesca in asa fel incat:
1. sa ajungi in inchisoare(manga)
2. sa say good-bye to lifein cateva secunde(anime)
Totusi, aici tin sa aduc un contra-argument: avand in vedere ca la momentul in care Teru intra in scena, Kira era deja socotit un cvasi-zeu, putem pune increderea sa absurda pe seama "religiei Kira". Intr-adevar, nu era tocmai o religie, dar el aproape ajunsese zeu (daca nu o dadea in bara la final...*aww*). Facand o analogie cu crestinitatea, nu au existat oare martiri, care au fost bucurosi sa moara in numele credintei lor? Acelasi lucru se aplica si in cazul lui Teru, care a murit in numele zeului sau. Da, stiu ca la sfarsit, este prezent in momentul in care Raito clacheaza (lamentabil), dar el deja era indoctrinat, asa ca se explica.
Mikami Teru a fost un martit al lui Kira...

Evident, toate actiunile sale au fost conduse si de motive proprii, nu doar de credinta in Kira, dar, cand a fost pus in fata mortii, a ales-o pe cea din urma.

Ma refer doar la anime, caci n-am citit manga, dar cred ca acelasi motiv se aplica si in acel caz. Desi, in inchisoare, ar fi avut timp sa reflecteze, cu toate ca deja ar fi fost prea tarziu.
Reference URL's