Animezup - forum manga si anime

Full Version: Naruto Shipuuden
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Bun...postul meu a disparut de pe aici,dar nu conteaza...mai postez o data.Pai yo am vazut NS...tot intr-o singura zi.Si pot sa va spun ca doua noti am visat doar sasuke,chidori,naruto si rasengan.Asa ca nu va sfatuiesc sa faceti la fel ca mine.Acum...seria Shippuden mi s-a parut mai buna decat seria normala din mai multe motive: personajele sunt mai mature si mai puternice,dusmanii sunt muuult lai puternici decat cei cu care s-au confruntat in seria anterioara si multe alte lucruri.Acum...sunt si chestii care ma enerveaza...putin.Cum ar fi planul nebunesc al lui Sasuke...wtf...yo il stiam nebun,dar totusi.Insa sunt si chestii care imi plac:Naruto se indreapta cu pasi repezi spre visul sau,Sakura e super puternica si satul este mai inchegat ca niciodata.ah...si Naruto este asa kawaii8.
Mie imi place mai mult Shippuden deoarece mi se pare mult mai bun.Toti sunt mai mari,au mai multe tehnici, sunt mai maturi si mai puternici.In plus mai apar si cei din organizatia Akatsuki si in echipa 7 apare si Sai.Mi-ar placea poate sa fie Sasuke da na.Misiunile sunt mai interesante, fiiun mai multe lupte. Si povestea este mai buna.Apar si mai multe personaje si aflam si mai multe informatii despre celelalte.Deci cred ca e mai frumos decat Naruto obisnuit. ja ne.
Naruto Shippuuden Este mai tare decat Naruto la 12-14 ani.De ce spun asta.Pai atunci satul Konoha este atacat , nu ca in Naruto , Sakura demonstreaza ca este puternica , mor multi ninja , nu ca in Naruto.
Deci Naruto shippuuden este mai tareTongue
Pages: 1 2 3
Reference URL's