Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Lady Oscar [The Rose of Versailles]
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Well ce pot sa zic The Rose of Versailles [Berusaiyu no Bara] este animeul meu favorit in momentul de fata,l'am vazut acum vreo 3-4 ani pe un post numit Mangas,nu am vazut chiar toate episoadele dar chiar am ramas impresionata,este un anime vechi si desi este vechi are o grafica destul de buna,are 41 de episoade,actiunea se petrece in Franta in timpul revolutiei franceze,personajul principal este Oscar François de Jarjayes care in ciuda numelui este fata,are o poveste destul de interesanta,complexa,genuri : istoric,drama,romance ...nu scriu mai mult pentru ca incep sa fac spoilere 24 dar pentru mai multe informatii search Wikipedia~The Rose of Versailles

Cine a vazut animeul ...poate lasa aici o opinie ...cei care nu l'au vazut ,eu va recomand sa il urmariti,este un anime foarte fain ^^
"Lady Oscar" ... printre primele animeuri pe care le-am vazut *daydreamin'* .
Copilaria si tineretea "atipica" a lui Oscar - fata crescuta de familie ca un baiat- m-a intrigat inca de pe atunci.Plus,ca Marie Antoinette e asa de draguta ! XD
Finalul m-a impresionat foarte tare - moartea lui Oscar si Andre.
Un anime vechi,dar destul de bun ;) .
Ma bucur ca mai gasesc persoane care au mai vazut Lady Oscar 4
Adevarat finalul este chiar unul foarte trist si eu mi`am dat seama destul de tarziu ca Oscar e fata pentru ca nu il vazusem chiar de la primele episoade ^^''
Ai pefecta dreptate Marie Antoinette e foarte draguta si mi`a parut intr`un fel rau pentru ea T.T
Daca stau sa ma gandesc si Andre e fooarte dragut XD
URL de referinta