Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Pokemon Emerald - VBA
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Dupa cum spune si titlul aici vorbim despre jocul Pokemon Emerald.Nu am mai vazut un topic asemanator asa ca am decis sa deschid eu unul.Aici vom vorbi despre parerile voastre despre joc si ce va place sa faceti cel mai mult,si daca puteti sa ii ajutati si pe cei care nu stiu sa mai treaca.
ATENTIE!Va rog sa nu faceti reclama la alte siteuri cu parole/coduri si sa nu faceti spam!
Inainte de a pleca trebuie sa va avertizez ca este diferit de versiunile Saphyre/Ruby pentru ca el contine toti pokemonii legendari(Groudon,Kyogre,Raquayza).
Eu unul il consider mai reusit decat Saphyre si Ruby pentru ca aici trebuie sa infrunti inca o ecihpa pe langa cea cu piratii si jocul este mult mai complicat avand in vedere ca ai 3 pokemoni legendari.Insa m-am blocat la un nivel si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta si pe mine cineva.Am reusit sa il capturez pe Raquayza si nu ii gasesc pe Groudon si pe Kyogre,ar putea cineva sa ma ajute si pe mine?
Sper ca topicul sa supravietuiasca ;D,si happy posting!
Hmm... am terminat si Pokemon Ruby si Pokemon Sapphire insa Pokemon Emerald deja nu mai mai tenta 001_tongue
Daca ar fi insa la fel de bun pe langa acestea doua precum a fost Pokemon Crystal fata de Gold si Silver i-as da o sansa 39
Si cum adica ai 3 pokemoni legendari?
Raykuaza nu aparea si in Ruby si Sapphire? Si pe langa el mai erau si Groudon/Kyogre in functie de versiune si desemenea Lathias sau Lathios, tot in functie de versiune 106
Da am jucat si eu pe GameeBoy Advence si inca il mai jok Pokemon Ruby dar POKEMON emeral l-am cautat pe multe torrenturi dar degeaba ca nu l-am gasit Sad imi poate da un torrent careva prin PM Smile
hmmm Pokemon emerald? l-am jucat si sa fiu sincer am terminat jocul cu toti pokemoni
acum Joc, Pokemon Ranger si Pokemon Pearl
Rayqyaza un oponent pe cinste, Fly ma dat peste cap rau de tot uram ca tot nu puteam sa-l lovesc,
apoi m-am gandit sa folosesc Watterfall si surf si l-am prins pe Rayqyaza
nu folosi torente
cauta pe google Pokemon Emerald rom si il vei gasi
URL de referinta