Si amea la fel cum ai zis si u Nyappy Angel si a mea este una dintre trupele mele preferate.
Melodia mea preferata este:In the end si Crawling

edit [ToRnAdO's edit ] : OMULE MA ENERVEZI , se numeste melodie , nu muzica

Linkin Park...e trupa mea preferata. Imi plac mult melodiile lor, si nu am favorite-cum as putea sa aleg din atatea melodii extraordinare ?!?
Prima melodie pe care am auzit-o a fost What i've done, apoi Numb, si In the end, apoi a fost Pushing me away, Paper cut...Si apoi am inceput sa imi placa tot, absolut tot la aceasta trupa
Un punct reputatie de la mine, pentru ca m-ai facut sa ma simt bine stiind ca exista fani care chiar ii iubesc

shuichi_mada..se vede dupa sig k esti fan
am mai postat aici, so as vrea sa zic ceva nou
in legatura cu ultimul album "Minutes to Midnight', vorba unui critic de pe msn.music 'ether way they would have been damned' or something like that

asta inseamna k puteau foarte simplu sa faca la fel k celelate albume, sa nu schimbe deloc stilul. in acel caz, ar fi fost criticati k nush face nik altceva. fiind baieti destepti, s-au gandit sa se schimbe putin deoarece nu mai sunt la fel de tineri ca pe vremuri (au 30 ..31 ani btw), la fel si fanii au mai crescuti. iar acuma sunt criticati pentru aceasta schimbare radicala. dar ei au shtiut k adevaratii fani ii vor sustine

btw...nu demult au avut un concert in china O_o i didn't know that many people existed!!! au fost milioane de fani!
Linkin Park..una dintre cele mai tari formatii de la ora actuala.Ascult melodiile lor si nu ma mai satur.Preferata mea este "Numb".Mi se pare cea mai tare.Vocile lor se imbina atat de bine...sunt perfecti!Insa prima oara,trupa a fost formata din Mike Shionda si Brad Delson si s-a numit Xero.Ceea ce mi se pare tare este ca la sfarsitul unui show,in loc sa paraseasca scena,acestia coboara in public,dau mana cu fanii si semneaza autografe.Mult prea tare.In muzica lor,se imbina mai multe genuri,ea devenind un hibrid creeat de cei sase.Acest lucru este evidentiat cel mai bine de insusi titlul albumului de debut Hybrid Theory, in care poti intalni un gen muzical in care se imbina rock agresiv, rock alternativ, hip-hop sau electronic, un gen muzical original care a devenit practic specific Linkin Park.
LP ... hehe ... prima mea trupa de rock ( defapt nu-metal dar nu stia creierasul meu neevoluat ce era aia la 8 ani

)
In prezent am toate albumele ( chiar si 2 in original si ma mandresc u.u ) si absolut toate melodiile lor imi plac <3 . Vocile lui Chester si Mike se imbina perfect ... defapt totul este perfect la ei *____*
Ca melodii preferate as avea asa : Faint , From the Inside , Kiur 4 teh !tch ( Reanimation Album ) , H! Vltg3 ( Reanimation Album ) , Frg10 ( Reanimation Album ) , Breaking the Habbit si In The End <3 ... God cat ador piesele astea <3
So , LP raman in continuare preferatii mei ... LP FTW ! xD
Well o.o' cred sa fie vreo 2-3 ani de cand ascult LP si inca imi plac foarte mult. Well eu nu am nici un album de la ei T_T doar descarcate de pe net si nici asa nu le am toate >_> asa ca DarK nu te mai mandri atat ca ma oftic T_T Si mie imi plac multe melodii de la ei @__@
Prima melodie care am ascultat-o a fost In The End parca o.O', imi mai plac mult Faint [melodie asta e geniala si imi vine sa faint pe ea

], From the inside, Somewhere i belong and many, many others @_@
So LP rulz <3 u.u'
ettoooooo....
una din trupele mele preferate......^^ yaayXD
hmm...shtiu k What i've done si In The End sunt primele doua melodii care le-am ascultat de la ei...
ast a fost aqm quite some time 8->
Dar,in present...preferatele mele sunt:
Forgotten,Bleed it out, Aplace for my head, Somewhere i belong ,Step up.. Numb Encore sh Faint
also,la Faint trebuie mentzionat ca imi place mult mai mult varianta cu jay Z
that's bout all
Alta trupa care imi place mult
Hm.. sa vedem e o lista cam mare cu melodii preferate
Don't Stay , Faint , Numb , Step Up , Somewhere I Belong , Forgotten , From The Inside , In the End , Leave Out All the Rest , By Myself , Runaway si cam atat
edit by love_yuki_eiri>scrie cu negru data viitoare.
da...pt albumul M2M au schimbat stilul,fiind o combinatie intre classic rock,beaturi de hip-hop si soft emo...au facut peste 100 de melodii dintre care au ales 17,au facut versurile in 6 luni ,ci nu in 1 k la celelalte albumuri...iar facerea albumului a durat 14 luni,ci nu 6 k la celelalte...e ceva nou,o schimbare care arata maturizarea si unirea trupei...dak e cnv pe aici care se considera fan LP si nu cred k acest nou album nu e bun,atunci scuze da nu esti fan...mie imi place si le respect decizi in schimbarea stilului...ce mel imi plac?grea intrebare...pai toate

)...si dak sunteti fani votatii la MTV Music Awards...************
edit by love_yuki_eiri>nu e voie cu link-uri in post.
una dintre my fovorities bands...i love cheste,is so cute,

mell mele preferate ar cam fii : somewhere i belong,faint,
from the inside,shadow of the day,numb,lying from you,
pushing me away,runaway,no more sorrow...etc...