Animezup - forum manga si anime

Full Version: Linkin Park
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
am vazut k printre userii forumului se afla si cativa fani LP asa ca am deschis acest topic 001_tongue

deci...Lp a intrat in viata mea cu melodia 'by myself' care nu mi s-a parut prea atractiva la inceput (prea multe urlete) dar apoi am auzit de 'in the end' care mi-a ajuns la suflet. crde k the rest is history...de atunci am inceput a cauta melodiile lor (care evident miau placut) iar acuma au scos noul album 'minutes to midnight' care desi....are o mik schimbare de stil, imi place. ii respect pe membrii trupei care au vrut sa apara cu ceva nou, deaorece, asa cum au spus si ei, stilul lor vechi a devenit usor de copiat, asa k o mica schimbare nu strica.
mleodiile mele preferate dp noul album sunt: leave out all the ret, in pieces, given up, no more sorrow, shadow of the day, hands held high, in between...
iar din vechile albume: in the end, numb, don't stay, easyer to sun, runaway, si lista poate continua.....

cred k ar trebui sa dau shi nishte infosrmatii despre trupa nu? well....membrii ei sunt chester, mike, david (phoenix), brad, rob, joe.
mike a fost printre cei ce au infiintat trupa (de mentionat k are shi un said project numai 'fort minor') , iar lui chester ia venit ideea cu numele trupei inspirat din numele unui parc. la inceput se numea hybrit theory..dar apoi sa schimbat in linkin park.

acum astept replay-urile voastre cu ce va place/nu va place la trupa.

Kyo

album preferat? majoritatea.... melodie preferata? Multe: Forgotter, In The End, impreuna cu tot albumul Hybrid Theory... nu am ascultat ultimul album in intregime, dar se pare ca si-au pastrat stilul ce ii caracterizeaza.
nu si-au pastrat stilul deloc...in special in ultimu album...melodiile sunt prea...emo...tot hybrid theory e cel mai bun album
Eu unul ii consider cea mai de scuces formatie din momentul de fata.Imi place foarte mult cum canta si sunt o super foarmatie rock.Cantecul care m-a atras la ei a fost Numb si am inceput sa il caut mereu la TV sa vad cand incepe.Apoi am auzit ca au si colegii piese si le cautam in disperare.Numb este cantecul meu de suflet.Cei de la Linknin Park nu au facut niciodata playback.Chiar daca ei canta live canta mult mai bine decat alte formatii.Imi plac foarte mult melodiile lor si au reusit sa scoata foarte multe pana acum.Am citit intr-o revista ca au scos 100 de melodii pana sa formeze Minutes to Midnight.Anyway solistul are o voce foarte buna care a reusit sa si-o mentina foarte bine.Totusi nu imi place faptul ca isi schimba freza foarte des in rest este OK.Deci in concluzie Linkin Park rocks!
da, am vazut shi eu pe youtube intrun interviu, k au facut cam 100 de melodii inainte sa le scoata pe cele 20 care au aparut in album. de aceasta data au folosit alta metoda. toti au compus melodii si ce a fost mai bun s-a lucrat. deasemenea pentru a vedea daca linia melodica e buna, desi naveau versurile, improvizau pe moment pentru a experimenta combinatia melodiei cu vocea.
chester isi schimba des freza....poate e un hobby. deasemenea (am citit din ceva interviu) el poarta bratari cu tepi, iar mike ii atrage atentia k poate rani pe cineva, mai ales k ii cad de pe incheietura shi trebuie sa shi le ridice nonstop . chester se scoate cu memorabia lui fraza "it's f*****g art!!!'' . 21
trupa na facut niciodata playback. poate ati vazut concertul lor din texas (pe youtube) unde au cantat cam o ora (live). mai are rost sa mentionez k au tinut multe concerte 'caritabile', adica au cantat (shi au convins shi alte trupe sa cante) pentru a ridica fonduri pentru diverse fundatii. (crucea roshie....oamenii loviti de tsunami...)
daca nu ma inshel...intrun interviu am vazut k fiecare membru a primit o anumita suma de bani sa investeasca unde au vrut, iar mike (sau alt membru nu mai shtiu exact) a investit intrun liceu/centru de arta sau ceva in genul acesta.
Linkin Park este si una dintre formatiile mele preferate .
Prima melodie pe care am ascultat'o de la ei ... [Image: think-1.gif] cred ca a fost In the End apoi Numb... prefer versiunea fara Jay-Z XD.Melodii preferate ..aici chiar ar fi foarte multe printre care : Numb,By Myself,Pushing me away,Don't stay [eram nebunita dupa melodia asta acum ceva vreme],Nobody's Listening sa nu uit de My December[melodie pe care pur si simplu o ador ]etc ..Favorite album ..dunno mie Meteora mi'a placut cel mai mult,adica de pe el mi'au placut marea majoritate a pieselor.
Si poate ca si'au schimbat un pic stilul dar mie tot imi plac ^^ ...I < 3 Chester's voice .De pe noul album Minutes to Midnight ... imi plac: Valentine's Day, Hands held high,Bleed It Out,Given Up ...No More Sorrow [cam toate piesele ]
GhostShell Wrote:nu si-au pastrat stilul deloc...in special in ultimu album...melodiile sunt prea...emo...tot hybrid theory e cel mai bun album
agree Thumbdown
cand au aparut prima data cu hybrid theory eram de genu woooot W00t
soundu` mai hard....nah...muzica mai buna...
cand au venit cu meteora "hmm...merge...un pic pe acolo...but...meh...NOT!"
nu mi`a placut deloc....
si acu cu noua piesa What I`ve done...nah muzica nu mi`a placut...in schimbi mi`a placut clipu ...acu e la moda sa`ti faci clipuri din astea dar nah...s`au gandit bine baietii...
old linkin park ruled....now it sucks Glare
e cam ca si green day...green day au avut soundu` foarte bun inainte...punk pur tata...acu s`au bagat as faca muzica emo sau numai coveruri...shame.
whooaa fani linkin park .... can i join the club 21 ? deci dak ar trebui sa fac o lista cu melodiile preferate m-ar apuca anu 2017 la calculator 21 dar am sa incerc sa le pun pe cele in top
hmm 39 Somewhere i belong......Crawling...Faint....In the end....points of authority si Papercut........ mai cred ca le-am pus pe toate 21
Linkin Park este una din formatiile mele preferate....
Albumul preferat:nu stiu sigur :-?cred ca Meteora dar si Minutes to midnight...
Melodiile preferate:Somewhere i belong,In the end,Lying From You...si de pe albumul nou imi plac: Leave Out All The Rest si The Little Things Give You Away
Este adevarat ca stilul lor s-a schimbat si suna mai emo dar mie imi place foarte mult pt ca e ceva mai deosebit
Mey, cand au disparut LP (dpdv al stilului, of course), eu am descoperit Thousand Foot Krutch... do get their last albume. Not like Meteora, yet just as good 4

ultimul album lp... uhm... se considera ca exista?!

Chiar asa: anyone noticed, that most fans like songs from Meteora and Hybrid Theory? just a thought... of, da... si colaborarea cu Jay-Z? Wtf? O_o
Pages: 1 2 3
Reference URL's