ce parere aveti despre ea?
eu o consider o fata talentata nu doar la acrobatii ci si la patinaj, are o vointa foarte mare si nu se da batuta niciodata.
cei drept...cand a aparut in serial era foarte antipatica si se purta urat cu cei din jur, mai ales cu sora, dar o considera rivala, un hop in calea ei spre a deveni un kaleido star. nu sunt de acord cu modul in care a gandit ea, dar spre sfarsit sa dovedit a fi un personaj bun. ba chiar a acceptato pe rosetta ca partenera.
so....voi ce parere aveti?
intr-adevar la inceput o uram. apare dintr-o data si incepe sa se laude si sa dea totul peste cap. era atat de increzuta si tupeista. dar s-a dovedit a fi totusi fata de treaba...mie cel putin a inceput sa imi placa si a ajuns unul dintre personajele mele preferate
Sincer imi place de ea ... mai ales cand incepe sa 'latre' .Poate ca e un pic cam orgolioasa,increzuta ..credea ca ei i'se cuvine totul,dar spre final parca nu isi mai dadea acele 'aere' si devenise si ea un personaj mai pozitiv sa zicem.
Anyway mie mi'ar fi placut sa nu se lase de patinaj pentru ca era foarte buna la asta .
Cine e May Wong? Aceea fata care a fost odata mica si care, ca Sora si ca Layla a fost la circ, unde a hotarat ca atunci cand va fi mare sa devina partenera lui Layla. S-a antrenat din greu sa devina cat mai buna si a intrat la circul Kaleido cu cele ami mari note. Dar cand a ajuns acolo, stia ca nu o sa mai poata niciodata sa joace pe scena alaturi de Layla, dar o vedea acolo pe cea care reusise, pe Sora. Deci ce sentimente putea sa aiba daca nu de ura? De aceea o dispretuia, insa, in cele din urma, acest sentiment -a diminuat si au reusit sa devina bune prietene. Imi place mult de ea si am inteles-o de la inceput. S-a straduit mult sa-i intre in gratiile lui Leon deoarece stia ca alaturi de Layla nu avea nici o sansa sa joace. Nu a fost doborata de faptul ca Leon i-a rupt mana, nici de faptul ca a fost distribuita in rolul negativ in "Lacul Lebedelor", a trecut peste toate, are tarie de caracter si e o acrobata excelenta, a incercat sa demonstreze ca e mai buna decat Sora si intr-un fel a reusit. Zbyee!!...
May Wong...un personaj care a avut un rol important in anime.Visul ei din todeauna a fost acela de a devenii partenera Laylei.Dar visul ei se sfarseste o data cu accidentarea si retragerea acesteia.In cele din urma,devine partenera lui Leon,un alt personaj foarte important.Intodeauna a vrut sa arate ca este mult mai talentata decat Sora,prilej cu care intra in Kaleido Star.Nu cred ca ceea ce simtea pentru Sora era un sentiment de ura,ci mai degraba o profunda neplacere stiind ca aceasta are ceva ce ei ii lipseste:zambetul acela minunat ce fermeca publicul.Pe scena,May era serioasa si nu zambea absolut deloc.Aceasta crede ca Leon a ales-o ca si partenera pentru ca este mai buna decat Sora.Eu cred ca motiovul real era acela ca dorea din rasputeri sa o impulsioneze pe Sora sa devina mult mai puternica din punct de vedere sentimental.Dar am cam deviat de la subiect asa ca am sa ma reintorc la ce discutam.chiar daca la inceput mi s-a parut o fata super increzuta si orgolioasa,mai pe la sfarsitul anime-ului am inceput sa o indragesc pentru ca isi schimbase caracterul.
mie chiar imi place May....e fffff draguta si ambitioasa....seamana mult cu mine si e chiar talentata
eu chiar nu pot sa patinez asa, defapt, daca ma gandesc mai bine eu deabia reusesc sa ma tin pe picioare in realitate....da pe patine

)
la inceput a intrat in serie ca un personaj negativ dar a sfarsit ca unul pozitiv!
go girl!
May Wong...se numara printre personajele mele preferate...^^
Daca la inceput am vazut o fata increzuta care se baga intreburile sorei ...ei bine...inseamna k nu ne-am uitat la ea destul de bine...
Odata ce te uitzi mai atent...vezi o fata care lupta pentru ce-i al ei fara a da inapoi de la nimic....
o fata care cu toate ca lupta din rasputeri isi vede visul destramat.Layla a fost ranita si nu-i mai poate fi partenera...dar a trecut peste asta....o tarie de caracter incredibila si dorinta de a lupta si a se tzine cu dintii de ceea ce vrea au ajutat-o sa mearga mai departe . Si da, a demonstrat ca in unele privinte este mai puternica decat Sora ...
Insa in cele din urma ... sunt prietene

[attachment=414]este destul de draguta talentata foarte buna bucatareasa inkteresanta inteligeanta atragatoare putin cam enervabta si cu dorinta de a evoloa alaturi de layla pe scena

Ok...o fi ea foarte talentata...da nu are nici un drept sa se bage peste deciziile Laylei si ale lui Kalos...pentru ca mereu incerca sa-i convinga pe Kalos si pe Layla,ca au facut o alegere gresita cand au aleso pe Sora... si plus ca atunci cand trebuiau sa faca pirueta surub,nici macar nu a lasat-o pe Sora sa se antreneze...yo cred ca ii era frica sa nu piarda.Asta deja nu mai este talent, este invidie si nerusinare! Ar fi trebuit s-o lase pe Sora sa se antreneze, nu sa o deie afara din sala de antrenament si sa nu o lase si sa-i zica la Leon ca Sora nu a reusit sa faca Pirueta Surub pentru ca nu a fost suficient de buna...Cineva care incearca sa fure si sa triseze la ceva atat de serios ca sportul,gimnastica,acrobatiile...acel cineva nu va reusi nimic in acest domeniu niciodata! Chiar si atunci cand mergi la o competitie sportiva, te bazezi pe propiile forte ca sa invingi...si nu umblii cu viclesuguri...din cauza asta o cam detest pe May...la final s-o fi facut ea cu ceva mai buna...dar totusi unele manifestari din comportamentul ei lasa de dorit...