Animezup - forum manga si anime

Full Version: <_< Heya!!! ^_^
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Salut , fani animehug.Cred ca ar trebui sa ma prezint...ma numesc Cornelia dar daca vreti imi spuneti Tayuya ..am 13 ani...sunt din Bucuresti...sunt un mare fan anime....imi place sa ma distrez la maxim...am foarte multe anime'uri favorite....de ex:Naruto,Death Note,Nana,Mermaid melody,Love Hina,Kaleido Star,Gravitation,Paradis Kiss,Spirala,Jigoku Shoujo,Yu Yu Hakusho si multe altele...imi place sa ascult muzica orce gen inafara de MANELE!!!! and populara...imi place sa fac glume proaste noaptea65 ce sa mai zic:-/..deocamdata cam atata...and see ya!!!bye
Bine ai venit pe AnimeZup Tayuya Chan !Wow , si mie imi plac [,] cam aceleasi animeuri , asa ca sunt de parere ca o sa ne intelegem bine !Intrebari ... Aaa da !Ce filme iti place sa urmaresti ?Si ... ce fel de carti citesti ?
In rest ... Welcome inca o data si distractie placuta pe forum !
Arigato pentru intampinare Biggrin pey deobicei ma atrag filmele horror sau comediile....si cate odata romance Smile ....nu prea imi place sa citesc..numai daca e vr'o carte care imi place daca nu,nu....4
hello Tayuyu-chan, welcome on animezup happy posting & have phun & make friends & speak on shout & etc.. >:D<
ncie anime's.. manga citesti ^^? Anywayz, ai vazut Air TV?
Intrebari: ai citit harry potter 4? ce crezi despre chefir ( chefirl este o sana cu cantitae mai mica de grasime decat sanaua dar mai mare cantitate de grasime decat laptele batut ) ? care e culoarea ta preferata? pot sa-ti zic elly-chan ^^? mergi la anime meetings? ce parere ai despre animezup?
Well.. bye zbye ne mai vedem pe forum ^^ bye !!
manga nu citesc...si de chefirl nu am auzit pana acuma, dar ma voi interesa....cel mai mult imi place mov si verde...smile
si poti sa'mi spui elly-chan 71
Reference URL's