Animezup - forum manga si anime

Full Version: Salutare tuturor!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sal all!
numele meu este andrei iar nick-ul pe care il folosesc în general pe orice forum, joc etc. este nefram. Îmi plac anime-urile iar printre seriile văzute sunt FMA, GTO, Basilisk şi altele.Momentan mă uit la Black Lagoon, Elfen Lied şi Sandy Belle.
Bine ai venit pe forumul AniemZup Nefram !Si mie imi plac mult FMA si Elfen Lied !
Intrebari ...
1)Iti place sa citesti ?Ce fel de carti citesti i general ?
2)Cum ai aflat de forum ?
3)Ce fel de filme urmaresti ?
4)Ce faci in timpul liber ?
5)Citesti manga ?Ce fel de manga ?

Cam atat ... sper ca nu te-am stresat cu atatea intrebari , dar sutn pur si simplu curioasa ...
Welcome inca o data si distractie placuta in continuare !
WELCOME!

Hmm... intrebari entru tine:

1.Cati ani ai?
2.Ce muzica iti place?

Well.... sfatui: simte-te cat mai bine, no spam si... fa-ti prieteni noi001_tongue21

See ya around!bye
mulţumesc de primirea călduroasă.acum o să iau întrebările pe rând.
1)Iti place sa citesti ?Ce fel de carti citesti i general ?
Momentan citesc cărţi ceva mai rar , sunt cam scumpe de cumpărat şi timpul mai puţin, noroc cu un ziar care oferă în fiecare săptămână carte. un gen preferat nu am. Cel mai mult am citit cărţile Lui Sven Hassel de unde şi atracţia pentru genul war.

2)Cum ai aflat de forum ?
De forum am dat pe un blog zilele astea.Nici nu ştiam că este un portal aşa mare de anime românesc.

3)Ce fel de filme urmaresti ?
Tot ca şi la cărţi, nu am un gen preferat, dar contează să fie o poveste cât de cât bună.

4)Ce faci in timpul liber ?
Momentan în timpul liber m-am pus pe anime fansubbing în română. restul timpului liber îl petrec cu prietena sau pierd vremea aiurea pe internet.

5)Citesti manga ?Ce fel de manga ?
Citesc şi manga da ceva mai putin. Ultima citită a fost chiar ieri Zashiki Onna un horror, dar cel mai mult mi-a plăcut Bad Companz şi Shonan Junai Gumi.Nici la manga-uri nu am un gen preferat, povestea contează.

6) Cati ani ai?
Anul asta am împlinit 22 de primăveri.

7)Ce muzica iti place?
În general ascult numai hip hop si nimic altceva.Am rămas fidel acestui gen de muzică pe care îl ascult de câţiva ani buni.
Salut si bine ai venit pe Zup, Andrei! Fa-ti cat mai multi prieteni, fi activ si respecta regulamentul... (lipsa de inspiratie)
Ce sa mai zic (daca si eu ma simt ca nou venit 21 )... spor la postat si toate cele bune.
Laliho Andrei!Yo sunt LYE..nice to meet you.Hmm..vad ca intrebarile s-au pus...asa ca eu am ramas fara cuvinte.Nu imi mai ramane sa iti mai spun decat have fun si spor la postat!
Ja Ne!
Bine ai venit pe forum nefram!Scuze ca-s ultima.Distractie placuta si nu am intrebari.
mulţumesc încă odată de primirea călduroasă!

blush
Reference URL's