Animezup - forum manga si anime

Full Version: Lucy vs. Nyuu(Elfen Lied)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
My vote goes definetly for Lucy!!!
Mereu prefer personajele puternice, razbunatoare, care stiu ce e suferinta....and yeah i like them because i'm that kind of person too... ce nu-mi convine la nyuu e ca nu stie absolut nimic, si e inocenta si draguta...toti vor s-o protejeze...mie cel putin mi se pare jalnica...ma deranjeaza ca e o doar o alta personalitate a lui lucy...da incerc sa ma obisnuiesc cu gandul...
A fost interesant faptul ca tinea la Kouta...dar mi-a placut partea in care ii omoara familia si il lasa pe el in viata...poate ca suna c-am sadic..dar mie mi se pare o dovada a afectiunii pentru el...
Era genul de persoana pe care o numesti un maniac killer or blood thursted...dar e exact stilul meu....doar ca eu nu ucid...doar torturez...
Eu o aleg tot pe Lucy pentru ca imi place foarte mult de ea *ce explicatie tampita>.<*
Well...Nyuu e destul de enervanta si niciodata nu mi-au placut persoajele enervante >.<
Lucy are o personalitate grozava si a trecut prin multe chestii..imi place povestea ei...asa ca o aleg pe Lucy ^^
Nyu este foarte inocenta, ca un mielusel nou nascut , pe cand lucy este puternica , nepasatoare si ar ucide pe oricine , eu cred ca ele doua se completaza una pe alta, si totusi Lucy este preferata mea deoarece , cum spuneati si voi , are o fir mai dura , ea cu ajutorul lui Kouta descopera ca nu a facut bine ca a ucis persoanele dragi lui si totusi Lucy la sfarsit se schimba si Nyu la fel , daca ati vazut atunci cu foarfeca in gradina cand si-a taiat parul a devenit un pik mai dura decat era si totusi si asta este un progres , iar Lucy , dupa cum spuneam a devenit mai buna , desi ea vroia sa faca bine cand era mica , si si-a dat seama ca oamenii sunt rai si ca nu merita sa traiasca ( si da e adevarat , doar ca nu ma refer la voi ...ci la altii)
Deci eu tot la Lucy raman!!
Nyu mi se pare cam jalnica, e prea inocenta, prea dragutza shi prea enervanta. nu imi place nici k nu poate vorbi, pare asha de baka. nu se potriveshte deloc cu animewl. pe knd lucy este razbunatoare, puternica shi omoara fara resentimente14. just my type of girl.
Lucy cred ca unele ipostaze seamana cu mine vad a suferit mult deci lucy e mai "draguta"
^^' daca pot spune asa
Course Lucy. Nu mia plavcut niciodata faza cu pura, Nyuu e un personaj dragut dar pt gusturile mele nu prea. deci, Lucy pt ca e mai dinamica, imi place personalitatea ei si acele trezeri, plus ca realizeaza totusi ce e bine si ce e rau. Mi se pare mai draguta in felul acesta.
Pages: 1 2
Reference URL's