Animezup - forum manga si anime

Full Version: Seria Prince of Perisa
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
a terminat cineva jocurile?

Eu mam apucat acum cateva zile sa le joc,lam terminat pe primul,Sands Of Time,si acu is pe la jumatate la al 2-lea Worriors Within. si urmeaza sal joc si pe ultimul The 2 Thrones.

Am inteles ca al 2-lea WW,e cel mai lung,greu,si misto,si cred ca asa e,in comparatie cu Sands of Time ii este superior in aproape orce.Are un mic minus,ca nuti zice la cat % ai ajuns,in rest e de nota 10.

Toate acele miscari scoase din parkour,si matrix,+ skillurile de lupta sunt foarte interesante.

Pentru cei care nu stiu ce fel sunt jocurile,e un fel de Tomb Rider + Devil May Cry,
da..eu cu exceptia la two thrones cred ca am facut jumate din el...oricum cred ca il reinstalez zilele astea sal termin...btw apare un prince of persia nou, si nu cred ca tomb rider+dmc ar fi o comparatie prea buna as zice ca jocu lasta e destul de unic si original...
prince of persia shadow of the past [ps3 and xbox 360] , foarte tare intr'adevar, engine unic, poveste unica [care se pare ca nu prea are legaturi cu restul]... pe scurt foarte tentant. acum ramane de vazut daca ubi o sa tranteasca pleashca , cum au facut'o cu assassin's creed
Hm ... am tot ce inseamna price of persia ...acum mai trebuie sa ssi joc .. c anu prea am timp si de-abia sunt la inceput la sands of time .. Sad Dar le fac eu :>

Mie mi se par interesante si distractive ... oricum e ceva cu care nu prea sunt oisnuit si imi plce sentimentul ...

Salve!

p.s revin cand termin unul din ele :>
Unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat...Prima data am jucat Warrior Within acum vreo 3 ani...Si la vremea aia nu ma intalnisem un joc care sa ma impresioneze atat de mult...N-a fost foarte dificil din moment ce la Warrior Within pur si simplu te bateai cu bossii fara sa apelezi la vreo tactica anume sau sa folosesti atacuri speciale de care trebuia sa-ti dai seama precum in The Two Thrones...le-am terminat pe amandoua...Iar in vara asta am zis sa joc si The Sands of Time ca sa stiu ca le-am terminat pe toate 3...Am jucat 2 zile...am ajuns pe la 80% si am uitat sa-l mai termin chiar si pana acum...dar am de gand sa-l termin inainte sa apara Prince of Persia 4...adica pe 2 decembrie
Reference URL's