Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: sango and miroku
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
so m-am gandit sa fac un topic despre cupluri shi m-am gandit la ei fiindca dupa mine sunt amuzantzi chiar daca miroku mai distruge momentele romantice cu perversitatzile lui alegandu-se astfel cu o palma 4...in schimb sango e o fata puternica shishi destul de iertatoare fiindca nu e vina ei daca miroku ii spune azi ca o iubeshte iar maine o roaga pe alta sa ii poarte copilul in pantece Rolleyes...so cateodata sunt amuzantzi shi imi ditrag atentzia cand totul e plictisitor fara umor shi bla bla bla intervin ei cu o scena haioasa ori cand miroku se da la altele iar sango vine shi il trage cu arma ei ...ori can ii spune ca o iubeshte ea se introsheshte iar el...o atinge shtitzi voi unde smile) dupa mine pot avea un viitor daca miroku se mai cumintzeeshte ar fi un cuplu dragutz fiindca shi el shi ea sunt dragutzi ar face shi echipa buna amandoi au puteri destul de mari mai ales ca sango o are shi pe kirara and bla bla bla...so voi ce parere avetzi despre cuplu..cred ca e un cuplu smile)
un cuplu foarte ciudat ash putea spune dar kawaii in acelasi timp 001_tongue
este evident k sango il place, doar de aceea devine geloasa shi il indeparteaza pe miroku de 'ispita'. miroku pe de alta parte....shi el o place pe sango...dar daca stai sa te gandeshti...pe cine nu place miroku 001_tongue....el este un personaj foarte prostutz deoarece strica momentele romantice dintre cei doi cu vreun gest sau o vorba care...intrece masura. deci...daca el sar purta oleaca mai serios shi mai loial fata de sango ar forma un cuplu foarte reushit.
Un cuplu amuzant dar foarte dragut ...

Cei 2 chiar se potrivesc,dar pacat ca nu sunt in stare sa isi recunoasca sentimentele,iar Miroku o cam da in dara cu stiti voi ce [>.>]se mai cearta asta din cauza lui Miroku cel mai mult care isi mai ia si cateva palme[bine meritate desigur]...dar important este ca se iubesc .Amandoi au suferit foarte mult din cauza aceleasi persoane si poate ca si asta ii leaga intr'un fel.Anyway fac un cuplu grozav ^_^
My fav couple ^__^. Imi place de ei,se completeaza perfect: Sango --> smart, salvatoare, uhm...amabila 4
Miroku --> perv <_<" , le ia banii la oamenii prea creduli (woaah,ce preot 24 ) ,etc.

Concluzia: Ce e Sango,nu-i Miroku,si invers...se compleateaza perfect! Ce au in comun e ca ambii isi ascun sentimentele unu fatza de altul,si ca amandoi sunt dragutzi ^__^ .
Dupa cum am spus,sunt cuplul meu preferat,iar prima oara cand am vazut Inuyasha,tot speram sa se apropie si mai mult 4 (mare a fost dezamagirea in ep. in care printul ala ii cerea mana lui Sango 65 )
They rulzzz! (aw,and Kirara is so kawaii too *cough* )
Sango si Miroku..poi cred ca fac un cuplu dragut...Sango este printre personajele mele preferate din Inuyasha....iar Miroku,chiar daca este un pic (bine..un pic mai mult)pervers,dar asta-i hazu...amandoi fac un cuplu amuzant ^_^...ar fii fain daca si-ar recunoaste sentimentele...cuplu asta are nota 10...
Songo si Miroku sunt un cuplu foarte dragut sa spun imi place cum le sta impreuna mai ales cind se cearta miroku primeste o palma foarte meritata care pe mine ma amuza. Se potrivesc foarte mult ciar daca se cearta dupa parerea mea.
Sango si Miroku...nice couple!Cea mai potrivita pereche din intregul anime!Chiar daca Miroku este mai afemeiat(chiar prea afemeiat)simte ceva foarte puternic pentru Sango.Si aceasta la randul ei pentru el.Este atat de funny cand acesta ii atinge posteriorul....iar ea il plezneste..21)
Stiti ceva?Imi spun parerea drept:M-am saturat de toate comentarile cum ar fi *Miroku e pervers afemeiat iar Sango e geloasa*
Doamne,voi faceti haz de negaz.Asta este cuplul perfect la voi?La mine personal nu.Incercati sa vedeti latura romantica a cuplului.De exemplu,incercati sa va interesati sau sa downloadati animeul Inuyasha (sau sa-l vedeti online) si sa cititi manga,ca nu e chiar atat de plictisitoare.Miroku si Sango au progresat mult.
Gata,am spuso!
Auch ,,,, mie chiar imi plac ... asa impreuna ...
da miroku e pervers ... asa l-au gandit la inceput creatorii pentru a atrage atentia si a starni rasul...

iar Sango intamplator e femeie si frumoasa ...

se completeaza reciproc

Am citi manga [un pic] si am vazut anime-ul si filmele ....

Asa e cuplul miroku - sango a progresat ... si cred ca se potrivesc impreuna ... adica miroku are totusi o latura romantica ... iar sango e receptiva la asta [pana nu-i pune mana pe fund miroku ...]

Asta e parerea mea ... deocamdata ... trebuie sa ma mai edific ... in unele chestii in ce-i priveste ...

Salve!
Sango si Miroku sunt un cuplu foarte kawaii sise potrivesc foarte bine impreuna, se completeaza unul pe altul. Miroku a dovedit in multe momente ca tine la Sango, si aceasta tine la Miroku. Chiar daca Miroku distruge momentele romantice, acestea exista....vreo trei secunde >.>, si mi-ar placea sa fie impreuna ^_^ .
URL de referinta