Trupa Blaxy Girls s-a format in anul 2007, in luna octombrie. Producatorul lor este Costi Ionita(
sper ca stiti k Costi a fost rocker inainte sa devina..manelist...xD dar fetele sunt tari!!!). Acesta a descoperit-o intai pe Rucsy, fiind impresionat de vocea si talentul ei, apoi au fost cooptate si celelalte membre ale formatiei. Pentru chitara solo a fost un casting solo, si Amalia, fosta colega de clasa cu Rucsy, a trecut mai departe. Cristina si Gela se cunosteau cu Ruscy de la festivalurile din tara, iar Ana invata la acelasi liceu cu Rucsy.Din decembrie 2007, trupa a fost contractata de casa de discuri Roton. In prezent, se lucreaza la definitivarea primului album al trupei, care va aparea pe piata in curand.Din luna iulie a acestui an, primul extras de pe album, "If you feel my love", se difuzeaza la toate posturile tv si radio, inregistrand un succes nemaipomenit.
Momentan nu stiu mai multe...voi mai posta si edita postul cand voi stii mai multe..

acu voi pune melodiile postate de mine pe trilulilu.ro
1.If you feel my love
2.Tu
3.Respir incet
4.Daaaa
5.Poate crezi in tine
6.Hey Hey
za best....sau care imi place mie cel mai mult acum e
"Daaaa"... pot sa zic ca ma disteaza...nush sa zic cuvantul exact...dar imi plac versurile lor..in general

XD si de fete cum se comporta pana acum... niciuna nu are peste 20 de ani... Gela e cea mai mare (19 ani)..solista (Rucsy) e de varsta mea... 16 ani... nu am numai o poza cu Rucsy pe care am pus- a attasamet

Uhm...am ascultat o piesa de-a lor "If you feel my love"...si pot sa iti spun ca mi-a lasat o impresie destul de placuta.Adica...e cea mai tare melodie a lor.Insa un lucru m-a frapat...pe acelasi ritm si clip..mai e o melodie.Nu stiu care...nu am ascultat-o decat o singura data...dar era pe aceiasi linie melodica k "If you feel my love"...doar ca erau alte cuvinte.Oricum...imi place cum canta fetele astea...chiar se descurca.
da,mell if you feel my love mia lasat o impresie
cat d ecat placuta,defapt o ador,exista dati cand
nu ma mai satur so ascult
in ciuda faptului ca o cunosc pe Cristina, fiindca ea a fost la dansuri sportive si moderne ca mine, acolo ne-am cunoscut, piesa if u feel my love mi-a lasat o impresie destul de buna.Pe deoaparte, nu stiu ce sa zic despre ele, fiindca nu sunt fana si nu ascult.
Mdaa si land in considerare faptul ca Cristina [scuzati cacofonia] a devenit un ''pic'' cam fitoasa din cauza asta. [prietena mea a fost prietena cu ea] nu cred ca este o companie destul de agreabila pentru mine.
Dar revenim la oile noastre, ele sunt acum destul de cunoscute.
PS daca credeti ca ce v-am spus sus este o minciuna, asta este treaba voastra.
Blaxy Girls ... pai sezonul asta m'au dat pe spate cu noua lor mel :O If you feel my love e un succes nemaipomenit ... exista insa si varianta in romana .. si aia e tare .. in privintza fetelor .. eu le cunosc ... adica urmeaza sa le cunosc printr'o prietena de'a mea ... a carei ei e in clasa cu ele ... ma rog .. melodiile mele preferate sunt If you feel my love si Oare trebuie sa pierzi

Poy yo nu ma prea dau in vant dupa ele pentru ca am impresia ca sunt emo

...Ce mai rau...Cica[yo nu stiu nimic pentru ca am fost la scoala] manelistu' ala de Costi Ionita le-a facut sonorul si[of doamne ca nu stiu cum o cheama pe compozitoarea versurilor]...Ma rog...Si solista trupei a scris versurile...Melodia If You Feel My Love este cam pe la jumtatea topului pentru mine si am impresia ca nu o sa mai stea mult in topul meu ^^La inceput chiar nu mi-a plactu dar am incercat so ascult[sunt mai incapatanata yo asa de felu' meu ^^]...Are atat de mult succes pentru ca e o trupa noua care si-a scos recent noul album si melodia de mai sus in romana...Ma scuzati fanii Blaxy Girls...Yo mi-am spus doar parerea...
Fetele astea sunt superbe, am avut si hi5-urile lor candva, daca le gasesc o sa le postez aici sau dak le aveti voi postati-le plz.

Mie imi place piesa "Daaa"

Mai ales partea cu "Dresati-i pe fraieri!"

o ador.

Draguta formatie
ewste o formatie noua si pentru o formatie de la noi din tara este relativ buna chiar daca nu e pe gustul meu....au unele melodii acre imi plac destul de mult cum ar fi:
-"Daaaa"
-"If you wanna feel my love"
-"Respir incet"
cam asta ar fi ^^"