Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Relatii.....
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
pentru a evita topicurile in care se va discuta doar de o anumita 'pereche' mam gandit sa fac unul singur in care se vor discuta despre toate (sau marea lor majoritate).
cand spun perechi sau cupluri nu trebuie ineaparat k intre cei doi sa existe o relatie de iubire ci poate fi de prietenie, etc.
"cupluri"

1.yusuke & keiko
2. kurama & hiei
3. yusuke & kazu
4. botan & koenma
5. hiei & yukina
6. yukina & kazu
7. hiei & kazu
si lista poate continua (adica puteti dauga si voi 'perechi') . acuma....sa dau shi eu cu parerea despre cuplurile pe care leam mentionat mai sus.

yusuke & keiko
spre deosebire de alte animeuri, aici relatia lor exista , iar pe durata serialului, aceasta a evoluat din ce in ce mai mult. cred k nu mai trebuie sa mentionez ca este vorba despre o relatie de iubire....care la inceput era doar 'kids love' si a devenit mult mai serioasa. sigur k intre ei mai exista mici intelegei....atunci cand yusuke mai depasheshte anumite linii...dar keiko il pune la locul sau.

kurama & hiei
ei sunt foarte buni priteni, camarazi de lupta, iar in serial nu se afla nicio tenta de shonen-ai/yaoi ci acestea sunt doar speculatii...iar daca ati vazut poze/pagini manga ce ar putea sugera o astfel de relatie va spun k e doar fan-made! cum a spus hiei intrun episod...prefera sal aiba pe kurama k prieten decat dushman. acest lucru nu inseamna k ii este frica de kurama, ci k recunoashte k are o putere deosebita si ca prefera sa fie prieteni.

yusuke & kazu
o relatie de amicitie, care a inceput cu o disputa, shi continua cu o ushoara rivalitate, dar intre ei va fi intotdeauna o legatura stransa, greu de rupt.

botan & koenma
din cate am vazut este o relatie strict profesionala. nici o farama de iubire intre cei doi....

hiei & yukina
aceshtia sunt frati, desi yukina nu shtie acest lucru. hiei vrea sa o protejeze, de aceea ii ascunde adevarul, dar continua sa o vegheze (episodul cand a salvato inainte sa cada pe ea nishte daramaturi).

yukina & kazu
nu este loc de indoiala k lui kuwabara nui place de yukina. etse indragostit lulea de "demonita ghetii". iar yukina, well....ea da mici semne k il place, sau macar accepta pe kazu, si pare k se inteleg bine.

hiei & kazu
nu e vb de rivalitate....dar nu exista 'scantei' sau poate exista....dar de alta natura. deep down sunt prieteni, dar asta nu inseamna k micile tachinari nu iau loc. acesta disputa aduce un strop de umor intregului serial.
Buna idee cu topicu asta...

1)Yusuke & Keiko>am o parere foarte proasta despre aceasta pereche.Parca nu se potrivesc.Le lipseste ceva...ceva care este esential!Orikm ar fii...nu le sta bn impreuna.

2)Kurama & Hiei>Opa...da-m in shonen-ai001_tongue.Pai sa ma gandesc....pe Kurama nu il cred in stare sa iubeasca un baiat(k iubit ma refer)si pe Hiei nu il vad in stare sa iubeasca!

3)Yusuke & Kazu>sarea si piperul animeului.tipi astia se completeaza unul pe altu...dar totusi....ei doi..impreuna??No way!

4)Botam & Koenma>uite un cuplu cu care sunt de acord.Le sta super bine impreuna si se completeaza unul pe altul.Este perechea perfecta.

5)Hiei si Yukina>da-mi voie sa vad cat e ceasu...5:11!Nu vad yo bn sau scrie Hiei cu Yukina???Astia doi sunt frati!!Relatia asta chiar ca este imposibila!!

6)Yukina si Kazu>Si cu aceasta parere sunt de acord.Kazu simte ceva foarte puternic pentru Yukina...si cred ca si ea simte cv pentru el..chiar daca nus tiu daca ceea ce simte ea pt el este o dragoste frateasca sau il iubeste k iubit.

7)Hiei si Kazu>Imagineaza-ti ca perechea asta este o bomba cu ceas care poate face BUM!Astia doi?Ei nu se suporta nici in vise...daramite sa mai aiba si o relatie...

Akm adaug si yo:

8)Yusuke & Botan>ei doi se potrivesc.sunt la fel de zvapaiati.mi-a placut super mult atunci cand kido(cred k asa i chema) l-a pus pe Yusuke sa il loveasca pe cel care este intrusul(va amintiti voi episodul)si cik la Urameshi"Daca o alegeai pe Botan,ma intorceam si te facem praf"Kawaii!

9)Kurama & botan>alt cuplu care imi place.In timo ce Kurama este serios,cu capul pe umeri si foarte matur..Botan este zvapaiata,intodeuna cu capul in nori...orikm se potrivesc.
1) yusuke & keiko
*mie mi se pare un cuplu dragut, chiar daca ar fi trebuit sa-si recunoasca dragostea unul fata de altul mai repede ( nu in ultimul episod >.< )
2) kurama & hiei
*se inteleg foarte bine, se ajuta unul pe altul in lupta, pai, au fost tot impreuna cand parca au furat oglinda aia ( nu-mi amintesc prea bine >.< ).
3) yusuke & kazu
*se cearta muuuuult, dupa parerea mea. In special pentru ca Kazu nu vrea sa recunoasca ca Yusuke are dreptate. Totusi, uneori se mai inteleg, atunci cand colaboreaza pentru un scop comun care este mai presus de mandrie ( turneul artelor martiale negre, I gues....)
4) botan & koenma
*21.....mda......nu m-am gandit ca ar putea fi impreuna, dar banuiesc ca acum e vorba de relatii de prietenie. Se inteleg destul de bine, totusi Botan se supara adeseori pe Koenma datorita misiunilor date de acesta.
5) hiei & yukina
*There verry cute, like brother and sister. toutusi, mi-ar fi placut sa afle si Yukina ca Hiei e fratele ei 20
6) yukina & kazu
*N-am nimic impotriva lor 39, daca se iubesc...Asta e, dar totusi Kazu ar putea sa se poarte mai frumos cu ea Closedeyes .
7) hiei & kazu
*Hiei+kazu=dusmani_de_moarte, dupa parerea mea. Se cearta adesea, in special datorita faptului ca hiei il corecteaza intotdeauna si ii reproseaza ce nu face Kazu bine, si are dreptate. Doar ca Kazu e prea ingamfat ca sa recunoasca ca Hiei are dreptate si de aiai se cearta. Bine ca sunt Kurama si Yusuke cu ei ca altfel >.> ........
Zbyee!!...
Ei bine, interesant topic... Iata parerea mea:
1) Yusuke & Keiko - eu sunt maniaca povestilor de dragoste, le scriu, le citesc, le visez... Astfel ca ma consider destul de apta sa spun ca "dragostea" dintre cei doi amintiti mai sus mi- a inspirat si nu imi inspira (probabil nici nu imi va inspira) nimic.
2) Kurama & Hiei- sunt camarazi, parteneri, cum preferati. Nimic mai mult. Se respecta si se apreciaza unul pe altul, dar intre ei nu a fost si nu cred ca va fi vreodata ceva care sa depaseasca barierele moralitatii.
3)Yusuke & Kazuma- ei bine, iata- i si pe preferatii mei... Sincer, imi place cum decurge relatia de prietenie dintre ei doi, daca se poate numi asa. Desi au inceput de la un conflict, au ajuns la un parteneriat. Ce pot spune, personajele mele favorite, puerile si "inocente":))
4) Botan & Koenma- o relatie profesionala, simpla. Din cate am vazut eu, cei doi nu par sa aiba sentimente speciale unul pentru celalt si, sincer, nu cred ca s- ar potrivi. El e un las serios, ea o glumeata cu ceva curaj...
5) Hiei & Yukina- oh, ii ador pe fratiorii astia doi! Cu toate ca sunt complet diferiti... Nu cred ca pot sa explic, dat fiind faptul ca nici eu nu stiu prea bine de ce simt asa.
6) Yukina & Kazuma - scenele dintre acestia doi... Radeam cu lacrimi de fiecare data! ("Yukinaaaaaaaaaaaa- chaaaaaaaan!" 21) Dar gandindu- ne la iubire... Pai, Kazu o iubeste, asta e clar (sau poate e doar o obsesie), iar Yukina simte un ceva mititel, slab, pentru el...
7) Hiei & Kazu- ei bine, avand in vedere ca raceala si seriozitatea lui Hiei sunt in completa opozitie cu puerilitatea si ignoranta cel putin aparenta a lui Kuwabara, mi se pare imposibil sa se inteleaga.

Pour fin, rezumand toata informatia de mai sus, concluzionam: cuplurile YYH sunt inocente, nepasionale, sterse... Dar anime- ul va ramane mereu undeva fooooooarte sus in topul meu!
Ok, deci un topic despre relatiile din yu yu hakusho...pai sa vedem:

Yusuke & Keiko - cei doi au cea mai frumoasa poveste de dragoste din tot anime-ul, dupa parerea mea. Deci pur si simplu ador genul lor de a fi si de a isi trai viata. Este genul ala frumos de dragoste la care nu se ajunge automat la alte bazaconi!!

Kurama & Hiei - Ok, recunosc ca fanii au cam exagerat cu acest cuplu. Nu as suporta o ast fel de love-story pentru ca acestia doi sunt ca apa si focul.. se completeaza.. doar o prietenie care se bazeaza pe respect!! Nimic mai mult!

Yusuke & Kazuma - parca imi pune cineva in fata doi colegi dragi. cam asa sunt si ei... se respecta cu ghilimele... dar se inteleg. desigur ca daca nu ar fi ei... pai nu prea am avea de ce sa radem la yyh.

Botan & Koenma - cum a spus si 'CrystalShadow', o relatie pur profesional... desigur ca ceva s-ar putea dezvolta intre aceste doua personaje, dar momentan e bine asa cum e!!!

Hiei & Yukina - here it is... the water and the fire... hiei is the fire and yukina is the water. si cu asta am zis tot!

Yukina & Kazuma - Yukinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-
chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn... no coment... o posibila dragoste, dar mai degraba o posibila obsesie.!.

Hiei & Kazu - acestia doi sunt intr-o antiteza, din punct de vedere al comportamentului, dura. deci nu prea au cum sa se inteleaga!!

Concluzionand... relatiile dintre personajele anime-ului yyh sunt superbe... nu poti trai cu ei, dar nici fara... sunt, am fost si voi fi unul dintre cei mai infocati fani!!!
[attachment=92]1)yusuke si keiko- sunt la fel de nebuni, incapatinati, dar si se iubesc in acelasi timp. e kind of nice.
2)kuwabara si yukina- ea e mica, el e mare. ea e inocenta, el o respecta(lasand la o parte toate clipele in care kuwabara face pe prostul) merge
3)hiei si mukuro- sunt definitiv un cuplu. hiei a renuntat la lumea umana pt mukuro. ambii au avut o copilarie ffff trista. sunt genul de cuplu rece si cald in acelasi timp. ii ador , pur si simplu.
4)kurama si shizuru- sunt maturi, intelepti. kurama e f calm, iar shizuru e un pic mai nebuna.
5)koenma si botan -pe astia i-am vazut de la inceput impreuna. cred k se potrivesc
URL de referinta