Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ador ... Urasc ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
sincer,m-ai facut sa ma gandesc la asta 39?

nu pot sa spun ca le ador,poate ca ne afecteaza sanatatea,ne mananca zilele atunci cand suna 24/24 ramanem fara baterie sau mai stiu eu...
nici nu le urasc,altfel cum m-ar putea controla mama din 5 in 5 minute,daca mai traiesc sau nu...-_______- de altfel,comunici mai repede ceva cuiva,tii legatura cu cei de departe...
acestea fiind spuse,cred ca balanta se inclina spre "ador" Smile

next: fratii mai mici
Uuuu eu imi urasc fratele mai mare care imi face zile fripte si capul spart [La propriu 22 ] si ma cert cu el toata ziua ca vine vecina la noi si ne zice sa ne impacam 22 [Bine ca stam in camere diferite >.<] So, daca as mai avea si un frate mai mic va dati seama ca in loc sa-i leg sireturile si sa-l plimb in carucior l-as lega de bec si de gat si l-as da uta-uta Smile Sooo.. Urasc

Next: Prostiile care le zice Mircea Badea 24
Mircea Badea e prea tare 21 acum ma uit la el si mor de ras...are multa dreptate,imi plake baiatul asta,cum comenteaza si ce glume face...deci mie chiar imi plake...Zile Mircea 21

Next:Gaurica neagra de maine 21
Bah frate deci urmatoarea persoana care imi maia duce aminte de [Badea taci odataaaa >.<] porcaria asta jur ca maine nu o sa ploua cu emo ci cu televizoare >.< Urasc deci urasc deja m-ati inebunit si chiar ma doare cand va vad atat de pesimisti >.< Fratilor, viata e frumoasa, bucurati-va de ea 8

Next: Romania noastra draga 8
Ehe,eterna si fascinanta romanie...cum sa nu-ti plake...avem detoate mai putini destepti dar totusi...tot a noastra e...avem emo,manelisti,blonde,cretii de toate...cum sa nu-ti plake :->...totusi traim in ea si asta e marea schema a vietii

Next: Dulciurile 21
love is in the air
Adooor38 si normal ca le ador....ok,nu kiar pe toate,si nu mananc in exces...dar man,du;ciurile sunt dulciuri....gotta' love em 78 (in one way or another )
Deci,clar ador

Next:fast foods >.<
Uh..I Hate Fast-Food.De ce?Pai...in primul rand e o mancare nesanatoasa...plina de euri si calorii(chiar daca nu prea imi pasa de chestia asta).Oricum...important e ca fast-food-ul e nociv.
Next:Luna plina
uuu...ador 8->
De ce?simplu...pentru ca este foarte frumoasa,si imi place sa ma holbez la ea ^^ ...si in plus e amuzant sa-i auzi pe copiii de afara cum se chinuie sa se "transforme" 24

Next:Craciunul Smile
Waaaa e sarbatoarea mea preferata si perioada cea mai tare din an [Exceptand vacanta de vara] Ador Craciunul, pentru ca, cum se spune, e sarbatoarea iubirii, a fericirii, a pacii, a cumparaturilor 38 a cadourilor si toate celelalte si e chiar super nu pot sa spun exact de ce, poate din cauza ca in preajma Craciunului ma simt cel mai bine 4 so, Ador 8

Next: Filmele horror
deobicei ma uit numai la comedii ... >.> ... dar imi plac si cele horror ... so ... ador 001_tongue pt ca sunt cu mult suspans ... sange ... bla bla bla ... 21 nu prea ma uit la filme ca nu am timp 24

Next: banane super coapte <yummy21>
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's