Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ador ... Urasc ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
=p~ADOR!!! 38
as manca toata ziua...in special cele cu sare sau branza >.<
totally yummy lovely

Next:Lemons o.O
uuu....deja mi sa facut apa'n gura 24 adooorrr .... cateodata musc din ele ca din mere ... 21 yummyyy!!! ... imi place mai ales sami faca mamaie citronada 001_tongue
Next: Tricourile roz! <LOLA!!!>
URASC >.<

In primul rand pt ca urasc culoarea roz :-&
In al doilea rand... Nu prea port tricouri..65 mai mult maieuri 65
Next: J-Rock

╚»♥♣by Kaname ♣♥
nu orice fel de J-Rock ... imi plac unele trupe, unii solisti ... nu toti001_tongue nu toata lumea are o voce si un talent asa deosebit ca sa ma incante pe mine si pe urechiile mele 21 ... so in concluzie ... ador j-rock-ul ...

Next: Ursuletii Uriasi Panda love is in the air luv them 21 LOL!!!
Ador ursuletii uriasi Panda sunt superbi si au o blana atat de moale si pufoasa,miar place sa strang unul in brate...poate chiar sa am unul acasa...pana atunci ma multumesc cu ursuletii de plus.

Next:inghetata de ciocolata(yumiii)
ADOOOOR love is in the air
totally love it 38 mi-ai facut pofta >.<
e preferata mea ..8 ii buna si aia de vanilie ...dar de ciocolata e cea mai buna 38

Next:Covrigii O.o" 38
Covrigi sunt foooarte buni...mereu cand trec pe undeva si simt miros..iau imediat....pur si simplu ii ador...si imi place foarte mult partea cea sarata love is in the air

Next:Manga...urasc sa citesc >_<
Manga???Ador manga...mai ales daca e yaoi...Cred ca am sa ma apuc chiar acum de citit...

Next: scoala( bleah/.....i hate it)
[b_d] in mod normal e lucrul pe care il urasc cel mai tare, insa avand in vedere ca mi-e dor de colegii mei, o ador, vrea sa vina odata scoalaaaa 8 8 8

next: napolitane vieneze 38
urasc orice fel de napolitana ... puncto ... 24 ... rar mananc o napolitana si asta e cand e in ciocolata >.< .... beacchhh ... numi plac deloc napolitanele au un gust aiurea ... si si...si...nush ... crantane?! O.o?

Next: teleoanele mobile <:))>
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's