Animezup - forum manga si anime

Full Version: Decizia lui Sasuke
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
La inceput l-am condamnat si eu ... dar cred ca intr-un fel avea a facut bine ca s-a dus .. dar in altul a facut rau ..

Partea buna, a aflat adevarul macar, a aflat de ce a fost ucis clanul, si cine erau adevaratii vinovati.

Partea rea, si-a lasat prietenii, si-a lasat satul in care a crescut, doar pentru putere, insetat de razbunare, si ce a ezolvat? Sa provoace suferinta, iar acum vrea sa distruga Konoha >.>.
eu ma bucur ca sasuke a plecat....il urasc(pt cami place cuplul narusaku)...asa sakura sar uita mai mult la naruto4....iar kakashi nu lar mai antrena doar pe el001_tongue
Mai mult furios
La inceput si eu l-am condamnat.in fine , pe parcurs mi-am dat seama ca totusi a fost intr-un fel obligat de constiinta.Adica pentru un copil de 7 ani sa vezi cum iti sunt omorati parintii si chiar de idolul lui(adica Itachi).Oricum dintr-un anume punct de vedere a facut alegerea corecta.A castigat putere si si-a omorat fratele dar...dintr-un alt punct de vedere a pierdut totul.Plecand si-a abandonat toti prietenii iar acum aproape toti il considera tradator.
Pages: 1 2
Reference URL's