05-16-2010, 05:34 PM
Mi-a placut pentru ca este un joc cu bataie si personaje feminine pentru ca nu imi place sa ma lupt cu baieti.. nu stiu de ce.
Ador sa ma bat cu Xiaou[nu cred ca am scris corect] pentru ca are niste miscari de iepuras si e foarte simpatica. Sunt frumoase si peisajele de lupta mai putin ultimul pentru ca e infiorator din cauza ca este ultima etapa dupa care ati arata un mini filmulet in legatura cu ce fac personajele dupa ce termina campionatul ca sa-i spun asa.
Astept sa vad ce pareri aveti voi in legatura cu jocul acesta

Ador sa ma bat cu Xiaou[nu cred ca am scris corect] pentru ca are niste miscari de iepuras si e foarte simpatica. Sunt frumoase si peisajele de lupta mai putin ultimul pentru ca e infiorator din cauza ca este ultima etapa dupa care ati arata un mini filmulet in legatura cu ce fac personajele dupa ce termina campionatul ca sa-i spun asa.
Astept sa vad ce pareri aveti voi in legatura cu jocul acesta

. Ce pot sa spun toate personajele sunt super dar e cam greu sa stai sa le descoperi la toate miscarile chiar daca dai la "controls" iti ia cv pana reusesti sa le faci . Mie una la Xiaoyu mi-a luat ceva timp pana am reusit miscarea aia... cum se numea aa" X marks the spot " sau ceva de genu' pana am apasat pe toate butoanele si mi-a iesit