Animezup - forum manga si anime

Full Version: Personajul preferat din Yu Gi Oh
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Mi-a placut mult de tot Yu-gi-oh.Inca mai am pastrate cartile pe care le colectionam cand eram fana inraita.Personajul meu preferat e Seto Kaiba.Imi place mult de el.Felul cum arata(e suuuper dragut,dupa parerea mea),cum se dueleaza,faptaul ca atunci cand e intrun duel face tot posibilul sa castige si gandeste innainte sa actioneze.Is doreste mul sa-l invinga pe Yugi si lupata pentru a face asta.Imi place felul cum actioneaza si cum gandeste.E personajul meu preferat.
Dupa Seto imi place de Bakura.E un personaj super interesant,dragut si stie cum sa-si invinga adversarii in dueluri.Are un fel aparte de a se duela si de a-si speria adversari.
Cam ca si toti imi place Yu-Gi sa spun asa dar mai sunt cativa care imi plac ( Bakura , Malik , Seto Kaiba si multi alti ) la fel sau mai mult sau mai putin dar nu ma pot hotora ( asa ca il aleg pe Yu-Gi-Oh)arata bn , cartile lui sunt bune , da cu siguranta cel mai mare avantaj al lui sunt zei egipten probabil ca fara ei 21 nu mi-ar fi placut asa de mult ( tin sa spun ca nu este enaparat personajl meu preferat ) dar este parca un pic mai sus in top decat ceilanti 4 ..
(*)Mie imi place de Atem pentru ca este opusul lui Yugi.
Yugi este timid, pe cand Atem este indraznet si gaseste intotdeauna solutia pentru a-si infrange adversarul. El a reusit sa fie un bun duelist dinainte sa aiba cei 3 zei egipteni si a fost un faraon bun in Egiptul Antic(*)Mi-a parut rau ca anime-ul s-a terminat asaSad(
Pages: 1 2
Reference URL's