Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cu cine se potriveste Zoey?(Mew Mew Power)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Intrebarea e simpla cu care dintre cei trei baieti super draguti(Elliotlove is in the air,Drenlove is in the air,Marklove is in the air)se potriveste Zoey.
Mie mi se pare ca cel mai bine s-ar potrivi cu Dren.Cred ca ar avea o relatie foarte interesanta si deloc plictisitoare,cum ar fi daca ar avea o relatie cu Mark.Dren e plin de energie,amuzant si e extrterestru,pote are reusi sa faca o legatura intre oameni si extraterestrii astfel incat acestia sa nu mai incerce sa cucereasca pamantul,iar oameni sa-i accepte si pe ei ca locuitori ai acestei planete.ha-ha
O relatie cu Mark mi s-ar parea prea plictisitoare,avand in vedere ca e are super puteri,iar el nu pote face nimic iesit din comun,cu toate astea nu pot sa zic ca nu e dragut....
O relatie cu Elliot....nush ce sa zic,am vazut cateva amv-uri cu cei doi impreuna..nu arata raunande

Acum eu mi-am zis parerea voi cu cine credeti ca s-ar potrivi?
Mie mi se pare cel mai bine ca s-ar potrivi cu Elliot. Dren este cam periculos,si cum s-ar enerva,i-ar putea face rau; iar Mark este mult prea bland si lasa mereu dupa Zoey...cu alte cuvinte...nu se prea stie impune 4
Insa la relatia Zoey-Elliot, aici ar avea cine sa fie "stalpul" in relatie: Elliot...
Are personalitate, se stie impune, si se potriveste de minune cu Zoey 71
So...votul meu merge la Elliot
bye
Zoey(ah...nu prea o sufar yo pe fetita asta) se potriveste cu MArk.De ce spun asta?Pai Elliot e mai cu capul pe umeri...in timp ce Dren e un extraterestru(omg...ce extraterestru8).Mark e singurul care pot spune ca i se potriveste...si ea il iubeste.Cu toate ca ma enerveaza...cei doi se potrivesc.Cel putin yo asa cred.
Eu cred ca s-ar potrivi cu dren.. e super dragut, si are urechi ca si zoey. Plus ca ii tempereaza carcaterul.. ar fi o relatie de genul " il urasc pentru ca il iubesc 8-> )
Zbyee!!...
zoey love is in the air sar potrivi cu mark love is in the air ptr ca amandoi se iubesc,dren e u nextraterestru si e un dusman periculos,iar eliot nu ista capul la zoey. bye
Pai mie me-ar place cu Elliot lovely pt ca e dragut, arata super, e super Cool si ii pasa de zoey, ar face orice pt ea. Are o personalitate de invidiat si e amuzant ( mai ales cand o tachineaza pe Zoey bravo ) e un dulceeee. blush
Dar si cu Mark s-ar potrivi, defapt cu el si va fi Zoey...Nu pot sa spun ca mark nu e potrivit pt Zoey. Ii pasa de ea, o iubeste si vrea sa o protezeje la fel ca si Elliot....
dar tot cred ca Zoey s-ar potrivi mai mult cu Eliiot 001_tongue ha-ha
Sincera sa fiu si mie mi se pare ca sar potrivi mai bine cu Eliot decat cu Mark sau Dren mai ales ca eliot se poate transforma si el in pisaca ca si Zoey si se potrivesc si ca oameni si ca pisici24
love is in the air
Parerea mea e ca Zoey se potriveste cu Elliot..nu stiu de ce,dar parca le sta mai bine impreuna astora doi.(Elliot e asa kawaii si pare mai romantic).Cu dren in nici un caz,ala e prea zapacit,la fel ca zoey si daca fac un copil cine stie ce corcitura iese 24 lol.Cu mark nu prea ii sta bine,ea e asa nebuantica si vesela,iar el e calm
Eu cred ca se potriveste cu Mark.Mai ales daca urmariti mai departe animeul o sa vedeti ce se lupta pentru relatia lor . 001_tongue Chiar daca mi-ar placea mai mult sa faca un cuplu cu Eliot love is in the air tot raman impreuna 001_tongue Plus ca Dren e cam sarit,nu prea e pe treaba lui21
Zoey si Mark
cred ca asa s-ar potrivi cel mai bine...au personalitati asemanatoare...sunt omenia amandoi.....imi place mult faptul ca daca ar fi impreuna s-ar potrivi....sunt cam la fel si la atitudine si la personaliate ^^"
Pages: 1 2
Reference URL's