Animezup - forum manga si anime

Full Version: InuKago sau InuKikyo ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
cu cn se potriveste inuyasha cu kagome sau kykyo? dc?

[edit fleeting ray ] ideea nu mai e ( app, am schimbat titlul ) dar... postul tau e spam.. pt ca nu mai e idee ramane topciul praise
Nu inteleg de ce, insa Kikyo mereu m-a calcat pe nervi! Parerea mea este ca vremea lui Kikyo a cam trecut, ar trebui sa lase si pe altcineva sa aibe dreptul la Inuyasha...Si nu stiu...Kagome mi se pare mult distractiva, mai vesela si mai activa decat Kikyo...Deci...Eu o aleg pe Kagome.
O prefer pe kagome...arata mai bine...are o personalitate,mai speciala si totodata normala...nu prea e obsedata de anumite lucruri,are o personalitate puternica.

Si kikyo e tare,dar ma enerveaza cateodata....e asa de negativistagrr
No offence...insa mie imi place mai mult Kikyo.Este mai tacuta...mai singuratica si arata mult mai bine decat Kagome(gomen fanilor...dar am ceva cu persoana ei).Si in plus,ea a fost prima dragoste a lu Inuyasha.Kagome...da...e simpatica...insa ma enerveaza caracterul ei.Cum bietu Inuyasha face ceva..."Oswari"!Si orikm...Kikyo i-a salvat posteriorul de cateva ori....asa ca si asta se pune.Mie imi place mai mult cuplul Inuyasha x Kikyo.
Eu o aleg pe Kagome, mi se pare ca este mult mai potrivita pentru InuYasha. Au acelasi carcater, si se completeaza unul pe altul. InuYasha isi paote pastra calmul in situatiile de criza calmand-o pe Kagome, si Kagome il linisteste cand se comporta imatur. Mi se pare ca Kikyo tot se baga intre ei, nu realizeaza ca nu mai are loc in inima lui InuYasha oo' .
ZbyeE!!...
eu sincer o prefer pe Kagome...este mult mai amuzanta.....profita de viata......se intelege bn cu toti.....si multe alte chestii.....sorry pt fani lui Kikiyo....888pupicpupicpupic
pai, diferenta dintre kagome si kykio, este de la cer la pamant sau ca de la para la om.71 De ce? Va intrebati! Pai, Kagome este total opusul
lui Kykyo, de acea o aleg pe ea.O a;leg pe Kykio fiindca este exact opusul lui Kagome.Si chiar daca ar trebui Kagome sa ramana cu Inuyasha, ea as vrea sa rramana cu Kykio.
O fii ea rece, dura, dar intr-adevar este iubitoare.Inuyasha sa raman cu
Kykio.Asta as vrea.O aleg mai mult pe kykio..
Kikyo. Kagome mi se pare de la un timp prea ... copilaroasa !
Kikyo a trecut prin multe si e destul de matura 001_tongue Are un aer mai elegant, spre deosebire de Kagome 001_tongue

Parerea mea 001_tongue
^__^ See ya!
O prefer pe Kikyo. E mult mai calma, mai matura, mai feminina, mai puternica si mai frumoasa.
Kagome e mult prea copilaroasa. Nu imi place de loc caracterul ei. cum face Inuyasha ceva "Osuwari" La inceput era amuzant dar acum deja zice de prea multe ori.
Desi nu sunt chiar fana a perechii aleg InuKikyo ca im place mai mult decat InuKag.
Reference URL's