Care dintre aceste doua personaje va place mai mult si de ce?

Mie imi place mai mult de Eyes :love:deoarece e frumos,misterios,destept,talentat(canta frumos la pian)si are o privire rece,dar in acelasi timp fermecatoare.Este si amuzant(destul de rar,dar totusi e ceva)atunci cand scoate pesti din buzunar....Deasemenea nu ii este frica de moarte si stie cum sa actioneze in situatii de creiza si asta in principal datorita faptului ca are incredere in el.
Si Narumi e inteligent,dragut dor ca lui ii lipseste increderea in sine si se lupta sa iasa din umbra fratelui sau.Ar trebui sa aiba mai multa incredere in fortele proprii deoarece e dstul de destept

Regret, dar nu ma pot hotari intre ei doi! Majoritatea baietilor din Spiral imi plac cam la fel de mult...
Eyes imi place deoarece este sumbru si misterios, mereu calm, precaut...are un stil mai "e;egant" ca sa spun asa...
Iar pe de alta parte, imi place si de Ayumu, deoarece nu este chiar atat de sumbru si intunecat ca si Eyes, este mai "sociabil" ca sa spun asa...si mai are si alte calitati pe care Eyes nu le are...la fel si invers...Eyes are anumite calitati pe care Ayumu nu le are...
Deci chiar nu ma pot hotari intre ei doi...
Mie imi place de Ayumu, pentru ca nu are o privire asa de rece , este inteligent , chiar daca la inceput nu prea are incredere in el la sfarsit crede, imi place lookul lui este foarte dragut....
Si Eyes este dragut in felul lui , dar parerea mea este ca nu se poate compara cu Ayumu!!!

Il prefer pe Ayumu,e si talentat la pian,e mai putin sociabil fata de ceilalti,cel putin in manga,Hizumi il ajuta cu fetele

)dar refuza vreo 3 intr-o saptamana desigur...stie sa cante la pian,si...is my favorite.
Eyes credeam cand am vazut anime-ul ca e cam infumurat,dupa ce am citit manga,e chiar tare si eyes,dar tot pe ayumu il prefer
Tananana....cum de nu am vazut yo topicul asta?Probabil ca s-a ascuns bine de mine.Revenind..pai e o alegere mai mult decat dificila.God...Angel,m-ai pus sa aleg intre personajele mele preferate!Insa...trebuie sa iasa cineva "castigator".Eyes Rutheford...cel mai atragator pianist.Atitudinea lui aparent nepasatoare si calma il face sa ascunda faptul ca face parte dintre Copii Spintecatori.Cu toate acestea,tine extrem de mult la colegii sai si nu ii place sa stie ca acestia se afla in pericol.De partea cealalta,Ayumu este un elev..oarecum obisnuit.Daca nu punem la socoteala inteligenta debordanta de care acesta da dovada.Reuseste sa rezolve cele mai complicate cazuri,aparent fiind cu un pas inainte in fata lui Madoka,care este cumnata lui.Viata lui s-a dat oarecum peste cap din ziua in care Kyotaka a disparut.A trait cu impresia ca niciodata nu isi va depasii fratele,continuand sa traiasca in umbra acestuia.Insa el se dovedeste a fi scaparea Copiilor Spintecatori.Asa..dupa ce am tinut aceast "discurs"....inca nu m-am decis pe cine sa aleg.Dar..ok...Eyes!De ce?Este dragut..si ochii lui imi amintesc oarecum de Yuki(eterna obsedata).Insa nici ayumu nu e departe de el.
Ayumu-gandeste bine, din pacate nu are incredere in el, e dragut si e personajul principal (nu ca ar conta)
Eyes-misterios, ca si Ayumu gandeste foarte bine.
Il aleg pe Ayumu, ma atras mai mult decat eyes desi si el e un personaj dragut
Mie imi place de Eyes, chiar daca este cam pesimist. Este mult mai atragator si misterios decat Ayumu, mai puternic, apropae la fel de inteligent si in plus foarte talentat la cantat. Este mai increzator in fortele proprii, si chiar daca a suferit in trecut, a trecut peste asta si a devenit mai bun pe parcurs Ayumu chiar daca este mai destept, tot nu il intrece pe Eyes. Pur si simplu el imi place mai mult 8-> ...
Eu una il prefer pe Ayumu Narumi..de ce?E personajul principal (sorry..imi palc personajele principalele) e foarte frumos si mai ales.fparte ,foarte destept.Are o rpivire minunata..si e cat de cat misterios,imi plac baietii astia.
Hmmmm , chiar ca este o alegere grea , dar cred ca eu tot pe Eyes il aleg . Pur si simplu imi plac ochii lui si parul argintiu . Atitudinea lui indiferenta si privirea lui inexpresiva pur si simplu ma atrag foarte mult . Faptul ca este pianist ma face sa-l indragesc si mai mult pentru faptul ca ador muzica de pian . Deci , in concluzie , Eyes Rutherford ramane preferatul meu !