Animezup - forum manga si anime

Full Version: Eyes Rutherford vs Ayumu Narumi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
~Ayumu Narumi-mi se pare un personaj foarte bine realizat si cu o personalitate grozava..chiar daca el considera ca nu poate fi mai bun decat fratele lui eu cred ca il depaseste o.O..are o minte geniala si poate dezlega orice crima sau mister^^

~Eyes arata si el destul de bine,e misterios si mereu serios ...dar in comparatie cu Ayumu mi se pare un personaj destul de simplu...de aceea il aleg pe Ayumu^^
Yay
Eyes desigur ^^
a trecut ceva vreme de cand nu m-am ami uitat la acest anime....deci il aleg pe Eyes imi place foarte mult felul lui de a fi si personalitatea...pe langa asta este si very kawaii.....si ec sa mai zic....grafica lui este draguta si in mod special ma atras atitudinea lui
e o alegere foarte dificila...e prea greu sa aleg...
totusi cred ca il prefer pe Eyes.E un pianist atat de talentat, si mi-a placut mereu muzica clasica, ii ador privirea aceea rece, si are un mod uluitor de a gandi. Dar ce-mi place cel mai mult la el este ca nu detine nici un sentiment de compasiune, manien sau durere.love is in the air
Hmm este o alegere foarte grea pentru mine deoarece ambele personaje imi plac4
pai mai bine aleg:
Il aleg pe Ayumu Narumi...ca nu degeaba am eu nick-ul asa21
Motivul alegerii acestui personaj:Pai imi place deoarece nu se da inapoi de la nimic si are mult curaj in el.Rezolva foarte bine ghicitorile lui Asazuki si mai ales nu cred ca si-ar lasa prietenii la nevoie.Este personajul preferat si imi place de el(ca personaj>_<)si este destul de destept ca sa-l intreaca pe Eyes Rutherford
cam atata venind din partea mea65
Pages: 1 2
Reference URL's