Animezup - forum manga si anime

Full Version: Phibrizo vs. Rezo(Slayers)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dupa parerea voastra care credeti ca e mai puternic dintre cei doi?Si care va place mai mult?Motivati-va raspunsul.
Daca tot am pus intrebarea o sa si raspund.Eu cred ca Phibrizo e mai tare.Ajand in vedre ca poate lua sufletele oamenilor.Imi place mai mult de el pe langa faptul ca e mai puternic e si mai interesant.Rezo nu mi-a prea placut,chiar daca poveste lui era un trista.Adica el fusese candva bun.dar apoi a devenit rau si incerca sa-si recapete vedera in timpul acesta devenind din ce in ce mai tare.
Oricum preferatul meu e Phibrizo,pu rsi simplu mi-a plcut de cand l-am vazut prima data in anime,e dragut,mai ales sub forma de copilaslove is in the air si e si un amuzant.ce sa mai zic despre faptul ca are planuri marete,dar nu i-au reusitno hope.
Ok...dintre cei doi, il aleg pe Phibrizo...mi se pare foarte dragut, mai puternic decat Rezo...iar la faptul ca e psihopat nu prea am ce comenta, caci si Rezo era la fel...A avut planuri marete, poate chiar mai marete decat ale lui Rezo....si da..nu i-au reusit ( ca norocu....)
Doamne dumnezeule...pai diferentele dintre astia doi sunt foarte mari!Rezo este un preopt...foarte puternic,ce-i drept..insa Phibrizio...god..el e HellMaster...practic..cel mai puternic.Muult mai puternic decat Shabranigdo(Rezo s-a transformat).Cu totii stim cat de greu i-a fost Linei sa il invinga...era pe punctul de a distruge lumea incercand sa faca asta.Defapt,adevarata lui intentie era ca Lina sa foloseasca Scalvul Giga,o vraja care este insusi Lordul Cosmarurilor....pentru a o scapa de sub control,distrugand astfel lumea.Phibrizio recurge la fel si fel de siretlicuri pentru a o face pe fata sa spuna vraja...ba chiar ii "omoara"prietenii..puanndu-i intr-un fel de sicriie de cristal,care le manca energia vietii.Pe de alta parte...Rezo...ok...este puternic,insa daca ar avea loc o confruntare intre cei doi,Phibrizio ar castiga detasat.Nimeni nu se pune cu HellMaster.Si eu il aleg tot pe el.Nu m-am luat dupa infatisare(daca era asa..Rezo castiga) ci dupa puterea stapanita.
Reference URL's