Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine.
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ianuarie

Caracteristici4evotament,prietenie,afectiune,iubire profunda,fericire,fidelitate,speranta si admiratie.
Februarie

Caracteristici:modestie,recunostinta,iubire fericita,inocenta,loialitate,sinceritate si inteligenta.
Martie

Caracteristici:simpatie,dorinta de a fi iubit/a,curaj,prietenie.
Aprilie

Caracteristici:inocenta,iubire loiala,bun pastrator de secrete,puritate,pasiune,curaj si prietenie adevarata.
Mai

Caracteristici001_tongueuritatea inimii,fericire,speranta,recunostinta.
Iunie

Caracteristici001_tongueerfectiune,modestie,prietenie,respect,curaj,prosperitate,inocenta,devotament,iub ire pasionala.
Iulie

Caracteristici001_tongueuritate,distractie,inima deschis,iertator,inocenta.
August

Caracteristici:caracter puternic,sinceritate,admiratie,imaginatie,succes,prosperitate si generozitate.
Septembrie

Caracteristici:eleganta,iubire profunda,afectiune,speranta,suflet bun.
Octombrie

Caracteristici:gelozie,modestie,talent,simpatie,generozitate.
Noiembrie

Caracteristici:optimism,adevar,iubire loiala,prietenie,complexitate.
Decembrie

Caracteristici:egoism,respect,modestie.

Va intereseaza acest topic?
Cum sa nu ne intereseze???
Normal ca ne intereseaza Marina,dar am o intrebare,nu-mi dau seama ce floare e la luna Ianuarie,garoafa cumva?
Da este o garoafa pentru cei nascuti in ianuarie.
Caracteristici001_tongueerfectiune,modestie,prietenie,respect,curaj,prosperitate,inocent a,devotament,iubire pasionala.

uf ce scumpic imi place dar iubire pasionala............. Rolleyes cam zuzi XD
Caracteristici luna august :caracter puternic [ lucru foarte adevarat ] , sinceritate [ asa ca sa mai zica lumea ca mint cand nu mint], admiratie [ O.o ma admira lumea? odd ], imaginatie [ aicea ai nimerit-o ca la imaginatie nu ma intree nimeni], succes [sper asta din tot sufletul ] ,prosperitate si generozitate [ astea sunt cam vizibile deja , cred, dar sper sa creasca si mai mult decat pana acuma ] si ai uitat mandrie sarcastica si inca cateva
Decembrie: narcise
caracteristici: egoism, respect, modestie
mda sunt total de acord (chiar si al partea cu egoismul - desi nu sunt foarte egoista) 4
Caracteristici:optimism,adevar,iubire loiala,prietenie,complexitate.

Da da... mare adevar. Cool
sunt nascuta in aprilie

Caracteristici:inocenta,iubire loiala,bun pastrator de secrete,puritate,pasiune,curaj si prietenie adevarata.

marfa...nu credeam ca sunt asa de buna....
Martie

Caracteristici:
simpatie ( hmm ... depends )
dorinta de a fi iubit/a ( o.O )
curaj ( rrrrrrright .... mi-e frica de intuneric, insecte , inaltimi etc. etc. ... poate sunt curajoasa in alte domenii ^^ like protecting the ones I love ... now that's nice Smile )
prietenie ( presupun ... majoritatea ma considera o prietena buna Shy )

multumim pentru informatii , marina - chan ^^

Kyo

aprilie -> Caracteristici:inocenta,iubire loiala,bun pastrator de secrete,puritate,pasiune,curaj si prietenie adevarata.

in mare parte adevarat...
doar ca nu ma mai consider inocent....
iubirea nu a mai fost la mine de 3 ani... dar tin minte ca am fost foarte loial...
pur... nu cunosc sensul acestui cuvant
bun pastrator de secrete - foarte adevarat... daca vreti sa vorbiti ceva cu cineva, fara sa afle toata lumea, ma cautati.
pasiune... pun suflet in ceea ce fac, deci adevarat.
curaj.... mi'e frica doar de Dumnezeu
prietenie adevarata... uni dintre voi stiu cum sunt....
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta