In urma unei decizii pe care am luat-o, si am gandit-o, destul de mult timp, imi prezint demisia din functia de moderatoare a Fan Fictionului. Deasemenea Aly o sa demisioneze si ea de la FF [TON] .
Motivele ? Ei bine, nu mai suportam deja rahaturile pe care voi, userii, drepti, corecti le faceti. Ne trimiteti pm-uri ca va dispar posturile, ca va sunt sterse. Noi de unde sa avem dovada ca voi nu va stergeti singuri posturile, ca apoi sa dati vina pe noi si sa verificam ca proastele in mod cp unde NU apare ca v-au fost sterse posturile ?
In plus sa mai bagam si toate incalcarile de reguli pe care le-ati facut pana acum, nimeni nu a respectat regulamentul [ unii da, dar altii .... ]. Va luati la cearta cu noi, si voi n-aveti dreptate.
Prin urmare, plecam de la FF, adios pentru totdeauna !
P.S : Btw, scapati la ff de noi, dar pe forum v-ati supt ^^'.
Pe mine m-a enervat extrem de rău faptul că ieri, aţi spus ca TAN v-a şters posturile, şi eu una nici n-am mai verificat şi l-am luat la trei păzeşte, urmarea, el a şters un post pe 10 Martie 2010, post ce îi aparţinea, ieri Krypteria a spus ca i-au disparut posturile, azi Lady Helen şi încă cineva, ieri primesc un mesaj foarte original să-i spunem cu faptul ca m-am luat de un fic cu iubire la preţ sau ceva in genul, şi am fost facută ratată pentru ca pe undeva pe acolo am scris "lăudăşenie" şi trebuia "lăudăroşenie" *nici măcar nu am mai dat vreun coment la vreun fic de prin 2009*. Pentru ultima dată, terminaţi-vă, mi-am mai dat demisia odată, şi voi, ăia care m-aţi vrut jos, apoi mă rugaţi să revin, vara trecută cu Top 3 Scorpii, unde aţi fost şocaţi când nu m-am supărat că m-aţi făcut scorpie, dar când am zis prima dată şi am scris cu caps lock, pe mess, aţi fost mai rapizi ca fulgerul dând vina pe Agent Ely, ca ea a fost, si Ely nici măcar nu avea habar de vreun top 3. Acuma sunteţi extrem de revoltaţi că vă stergem posturile. La Fanfiction şi Subsecţiunile acestuia nu se contorizează posturile, adică, puteţi avea 200 de mesaje aici şi la profil să zică 0, nu primiţi zupi la fanfiction, şi trebuie să aveţi peste minim 3 rânduri scrise complet.
Lady Helen, marina a spus că toate posturile sub 2 rânduri şe sterg, eu ţi-am şters ieri un post, ce nu era la ff, era la anime area şi avea un rând jumate.
Fără alte multe cuvinte, vă las să vă gândiţi ce înseamna acel [TON] din primul post, doar că v-aţi ars, plecăm noi, dar cine vine în urma noastră, vă va mânca de vii. *sunt multe cuvinte T.T*
Bun, tin sa va anunt ca toata chestia cu demisia a fost doar pentru a vedea cat tineti voi cont de noi. Un fel de test, si da-ti-mi voie sa va spun ca ati picat, cum s-ar zice. De ce ?! V-a durut fix undeva de noi, daca ramanem sau plecam. Asa ca acum ati incurcat-o a dracu` de tare. ^^
Ati crezut ca sunt salvarea voastra ca am venit la FF ? Ei bine, chiar eu am facut ceva impotriva principiilor voastre, si va asigur ca nu o sa va placa chestia asta.
Va place sau nu, voi ati vrut-o. ^___^
Imi puteti spune va rog cine anume s-a plans de posturi sterse si din ce topicuri au disparut?
Exista o chestie numita "moderator log" unde se poate vedea foarte clar ce posturi au fost sterse de fiecare moderator in parte.
In rest.. nu stiu, nu ma bag peste decizia voastra atata timp cat, trebuie sa recunosc, nu stiu ce se intampla la fan fiction. Va intreb insa altceva... daca exista astfel de probleme, ce parere aveti despre creearea a inca unei categorii la fan fiction, unde userii sa isi poata posta ficurile fara nici un fel de reguli. Cui nu ii convine ordinea pe care ati incercat sa o impuneti, poate posta acolo...

flaw... mess ^_^
si btw, se referea ca daca un user isi sterge singur postul nu apare in moderator log...
asa ca daca un user isi sterge singur postul, si dupa acuza ca i l-a sters cineva, un mod nu are cum sa verifice daca e adevarat asta sau nu...
Fraţilor.... sincer acum. Ce a'ţi fi vrut să spună useri :vai să nu plecaţi că noi o să murim dacă rămânem făra moderatori la FF. Acum ce facem... ameninţam userii? Mai uşor mă că ştiaţi ce va puneţi în cap când a'ţi devenit moderatori. Chestiile astea sunt inevitabile. Hai să încetăm cu ameninţări directe... nu o să puneţi decât benzină pe foc şi nimeni nu vrea asta. De ce? Pentru că nici-un user nu o să se sperie

Si in plus, flaw daca s-ar face sectiunea aia pentru ce as mai fi eu aici ? Pentru nimic, majoritatea s-ar duce acolo sa-si posteze rahaturile de comentarii de 2 randuri in care sa zica doar :
Vai, ce frumos e

:
Vreau cotninuarea

Asta-i post ? De ce crezi ca eu si cu aly face taraboi ? Unii nu sunt in stare sa respecte niste reguli

si altii mai si comenteaza ca le sunt sterse si ca bla bla bla. Eu ce mai pot face atunci ? Dupa ce li's puse regulile-n fata, nu au habar cum sa le citeasca ? Sunt analfabeti ? Am zis sa nu fiu rea, ca cica am fost salvarea voastra, dupa parerea lui Aly, ce ar fi acum sa devin calaul ? Ce vreti ? Un ff inchis pentru o luna ? asa fain ?
O sa vedem cum o sa decurga tot ^^ Dar eu sunt impotriva acelei sectiuni, daca tu consideri ca asa e cel mai bine eu nu am de ce sa ma bag peste tine care tu esti mai mare'n functie. ^^
Mai, eu doar v-am intrebat ce parere ati avea. Eu nu vreau sa fac asa ceva decat daca voi considerati ca ar prinde bine
Stiu ca daca un user isi sterge singur postul nu apare in moderator log, dar pot verifica daca acelui user i-a sters sau nu un moderator postul, caz in care se poate determina veridicitatea spuselor sale.
off... userii ce s-au plans de sters posturile erau Kripterya, Lady Helen si inca cineva al carui nick il stie Denny, insa nu au zis la ce topicuri, au zis la ff.
cat cu sectiunea aia noua, nu cred ca-i necesara, o sa scot din reguli -_- apoi, am readus topicul ala cu spamul [lista rusinilor parca] si asa macar e sigur ca userii nu vor putea sa isi stearga posturile [topicul e inchis] si daca cineva sterge din posturile de la ff, va trebui sa apara in mod cp
si gata cu discutia asta, nimeni nu pleaca, si nimeni nu se mai baga la ff [exceptie eu, denny, mitzu ?, lye era cu pm-urile] , si daca se baga altcareva, va aparea in mod cp