la inceput intr-adevar au fost reci una cu alta , chiar daca sora o admira ff mult pe layla ,sora vrand de la inceput sa -si atinga scopurile a uimit pe toata lumea chiar si pe layla care a fost determinata de asta si aprins mai mult curaj vrand sa fie intotdeauna deasuprea sorei ,dar la sfarsit a recunoscut ca sora a devenit mai buna si ca a ajuns la nivelul ei , ceea ca ma impresionat pe mine cel mai mult a fost:
<"Pot sa ma consider in continuare visul tau?">
<"...Nu... nu mai esti visul meu, esti mandria mea!!">
eu zic ca de atunci cele doua sunt doua prietene foarte bune si ca au ajuns intr-un final sa se inteleaga asa bine , chiar daca intre ele va mai fi rivalitate , eu zic ca nu o sa se ajunga sa se certe sau sa existe ura intre ele ci va fi asa , o rivalitate prietenoasa
Pai relatia dintre Sora si Layla este mai mult bazata pe respect, de drept prima oara erau rivale, dar acum ca sunt la acelasi nivel nu cred ca se mai poate considera cuv rivalitate o def pt rel lor.
Sora o admira mult pe Layla pentru eforturile sale si dc nu performantele sale.
Layla imi pare ca o sora mai mare pt Sora... o ghideaza si o incurajaza.
I rest my case...
eu zic ca cele doua sunt si prietene si rivale....prin rivale nu ma refer la dusmani....
Sora si Layla sunt prietene pentru ca se ajuta etc. dar in acelasi timp se poate observa si o continua rivalitate intre cele doua pe tema care este mai buna....desigur nu rivalitate deschisa, ceva subinteles....daca ar fi sa aleg dintre prietenie si rivalitate in cazul lor cred ca as alege prietenie....dar dupa cum am mai spus eu cred ca sunt ambele
Parerea mea este ca sunt atat prietene cat si rivale...Ele sunt prietene, insa pe scena, sunt rivale...cam asta e parerea mea...si nu sunt rivale neaparat pentru ca vor, competitia de pe scena le face sa fie asa...

E drept ca la inceput Layla nu o prea agrea pe Sora, insa dupa ceva timp, s-a dovedit exact contrariul...
Eu una zic ca sunt prietene,dar pe scena sunt rivale,asta facandu-le sa evolueze si mai bine.Nu mi-a palcut la inceput de Layla pentru ca nu o prea suporta pe Sora,ii era frica ea o sa-i ia locul.Anyway..peste ceva timp cele doua devin prietene foarte bune.Tinand amandoua una la alta foarte mult.^__^
Eu cred ca rivale, in adevaratul sens al cuvantului

Layla de la bun inceput nu a suportat-o pe Sora, chiar daca in timpul antrenamentelor de la Marea Manevra si-a sacrificat bratul: in fond, era vorba si de ea, nu doar Sora ^_^ Si ea aparea in spectacol. Chiar daca dupaia Layla se comporta mai frumos cu Sora, la sfarsit a revenit la comportamentul initial

Intre ele doua nu-mi pot imagina o relatie de prietenie cum era de exemplu Anna si Mya

? Sora avea scop sa o intreaca pe Layla, iar Layla a acceptat asta doar cand l-a vazut pe Fool plecand cu Sora

Mie mi se pare clar ca sunt prietene.S-au ajutat una pe cealalta mult.Au fost si rivale pentru o perioada foarta scurta de timp dar asta le-a impins inainte pe amandoua.Cand Layla a fugit fiindca avea o depresie Sora a sarit imediat sa incerce s-o ajute,s-o caute.Sau Layla,dupa accident ar fi putut sa se retraga in glorie ,dar s-a intors pt a o provoca pe Sora .Daca Sora nu o invingea pe Layla,nu mai era atat de increzatoare.A ajutat-o foarte mult renuntand la imaginea ei. Si Layla a lasat-o pe Sora sa-i taie parul ....Sunt foarte multe motive.Toate demonstreaza acest fapt:Layla si Sora :prietene forever

ele sunt si rivale dar si prietene in acelasi timp...rivale nu in sensul de dusami ci aceasta rivalitate se manifesta prin prestatia fiecareia si prin faptul ca vor sa isi demonstreze una alteia cat de bune sunt...apoi este prietenia dintre ele care le-a unit si le-a facut mai puternice ^^