Sora si Layla...nu va'ti intrebat niciodata ce sunt ele cu adevarat?Prietene sau rivale?
Prietene...intradevar Layla a dovedit ca poate fi o buna prietena atunci cand s'a sacrificat pentru legendara manevra...si'a ranit bratul,dar mai intai de toate a slabit pentru ca Sora sa'si continue antrenamentul,sa'i fie mai usor.
Rivale...ca atunci cand s'au luptat entru rolul de al Nopti Arabe...ca atunci cand au concurat pentru rolul lui Odet(daca nu gresesc),si Layla a dovedit ca este si o buna rivala...
Eu zic ca Layla si Sora sunt prietena pentru ca se ajuta una pe alta uneori fara sa isi dea seama...
Astept si parerile voastre...
cand spun rivale, in niciun caz nu ma refer la dusmani. rivalitatea dintre cele doua a ajutat la evolutia lor. cum a spus teo, atunci cand au concurat pentru roluri. deasemenea sunt prietene. Layla a dovedito atunci cand se pregateau pentru manevra legendara si and sia sacrificat bratul. sora sia aratat si ea prietenia. a ajutato pe layla cu antrenamentul mai ales cu suportul moral. Layla a fost mereu un model de urmat in viata oentru sora. ea a fost mereu puternica, nu se dadea batuta niciodata, precum pasarea phoenix ce renaste din propria cenusa.
relatia pe care o au cele doua, este una solida, o prietenie pe viata cum s-ar spune, ce nu se va dezlega niciodata.
nu cred ca sunt rivale...Sora o considera pe Layla prietena...si asa cum a spus si bloody teo...la legenadar manevra...Layla s-a antrenat din greu ca sa slabesca pentru a reusi manevra...asta o face o buna partenera...iar atunci cand a luptat pentru rolul lui Odet,a facut-o pentru a o incuraja pe Sora...
De fapt.. rivalitatea apare din dorinta Laylei sa o ajute pe Sora sa evolueze. Dupa Legendara Manevra, Layla a admis ca Sora ii era egala si se imprietenisera.. Insa la Acrobatia Ingerului Layla s-a intors ca rivala doar pentru a o ajuta pe Sora sa se perfectioneze si sa o intreaca.. E o dorinta ciudata pentru o acrobata ca Layla, nu ? Desi dorea sa castige, facea totul pentru Sora.. iar din posibila rivala ce parea la suprafata, de fapt tot o Prietena era..
Cele doua nu au fost rivale, intr-un fel, la inceput.. Insa nu se luptau de la egal la egal.. Rivalitatea era din faptul ca Layla nu accepta la Kaleido Stage pe cineva care nu fusese la auditii..
Eu as zice ca sunt mai degraba prietene decat rivale ... I mean cand Sora a ajuns la Kaleido Stage Layla nici macar nu o considera o rivala adica nu credea ca Sora ar putea fi o acrobata buna ...nici macar cand i'a zis Kalos asta. Apoi ele au inceput sa dea spectacole impreuna si asa au devenit prietene ... nu prea au avut timp de rivalitate.Nici macar atunci cand au concurat amandoua pentru rolul lui Odette ...nu se putea numi rivalitatea pentru ca Layla dorea sa existe acea competitie pentru rol deoarece ea parasise scena fara a fi invinsa de Sora ...asa cum zicea si ea .
exista un oarecare nivel de rivlitate intre ele doua, dar in nici un caz nu se poate numi dusmanie. oricum, nu cred ca la asa te refereai, pentru ca nu s-a ajuns nici o clipa la ura intre ele doua. sunt prietene, desi uneori layla s-a purtat dusmanos cu sora. daca privim in urma, observam ca, de fiecare data cand layla a ranit-o intr-un fel sau altul pe sora, nu i-a vrut decat binele, pentru ca a reusit sa o inalte si sa o faca un adevarat kaleido star - si aici sper ca sunteti de acord cu mine cand spun ca sora nu ar fi reusit niciodata fara layla.
parerea mea este ca se completeaza una pe cealalta, atat ca rivale cat si ca prietene, pentru ca prietenia nu exclude in mod neaparat rivalitatea.
La inceput Layla era reticenta fata de Sora, nu credea ca are talent, dar dupa ce Sora i-a demonstrat contrariul, au devenit foarte bune prietene, au facut Legendara Manevra impreuna. Dar spre sfarsit mai mult ca sigur Layla a ajuns la concluzia ca cel mai bun mod de a o impulsiona de Sora pentru a putea face cat mai bine Acrobatia Ingerului, ar fi cineva cu care sa concureze, si s-a gandit ca cel mai bun rival ar fi fost chiar ea. Dar dupa aia au redevenit prietene

..... Zbyee!!...
Hmm...interesanta intrebare.La inceputul anime-ului,toata lumea si-a dat seama ca Layla nu o prea agrea pe Sora.Credea ca a primit slujba la Kaleido Star datorita circumstantelor,nicidecum datorita talentului.tocmai din aceasta cauza,o provoaca sa faca Phoenixul de Aur.Sora i-a demonstrat cat este de talentata si ca trece peste orice obstacol oricat de greu ar fii numai pentru a-si indeplini visul.Cele doua au inceput sa se ataseze una de cealalta in momentul in care au facut Manevra Legendara.Sacrificiile facute de Layla i-au demonstrat Sorei ca aceasta nu o uraste,ci din contra,tine foarte mult la ea.La Acrobatia Ingerului,Layla a vrut sa fie "demonul care inalta un inger"cum a spus si Yuri.Intentia ei nu a fost sa ii i-a rolul Sorei(sau cel putin asa cred)ci sa o faca sa isi arate adevaratul talent...si aici ma refer la talentul ce provine din inima ei pura precum cea a unui inger.Parerea mea este ca cele doua nu au fost niciodata rivale adevarate,"rivalitatea" dintre ele constand in faptul ca se impulsionau una pe cealalta sa de-a ce au mai bun in interiorul lor,oricate sacrificii ar implica acest lucru.
Chiar daca la inceput cele 2 nu se intelegeau, Layla neavand incredere in Sora in cele din urma au devenit prietene foarte bune. Au dovedit ca au incredere una in alta , se ajuta la nevoie. Pt. ca au devenit prieteneintre timp au dovedit ca totusi se inteleg bine... in concluzie Sora si Layla = prietene
..
.
.
.
Zby...
Sora si Layla sunt prietene:la inceput rece,dar intr-un sfarsit,layla s-a regasit pe ea insasi in Sora Naegino,tanara ce tindea spre culmi inalte.Au reusit impreuna,sa execute Legendara maneva,asta sigur,cu incredere reciproca si dupa un antrenament greu...dar fiindca au fost una alaturi de cealalta ,au rusit!
Dar din pacate Layla s-a lovit foarte rau la brat,in timpul antrenamentelor si se pare ca aceasta a fost nevoita sa paraseasca Kaleido Star...
Dar rivale...au fost de multe ori rivale....si la inceput...cand Layla a provocat-o pe Sora sa execute Legendaru Pheonix cat si atunci cand au luptat pentru a vedea cine merita mai mult sa execute Acrobatia Ingerului,Sora sau Layla....ei bine eu consider ca Layla a facut-o intentionat,sa arate cat de buna este adevarata Sora...
Eu consider ca in mare parte sunt prietene,dar de multe ori a existat si o oarecare rivalitate intre ele...