Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Karin si..Konan...Este cam greu...Presupun ca...Konan..de ce?nu ma intrebati ..doar trebuia sa aleg si..Am facut o alegere..
Pur si simplu
Ei bine.... Dintre
Hinata si Temari
pai am picat si eu pe aici

as alege-o pe hinata pentru ca imi place mai mult cum arata si nu e asa de repezita ca Temarii...nu ca nu ar arata si Temari bine da na...imi place mai mult Hinata

acum dintre...

....Kakasi si Sai;)
Cam greu de ales.Imi place si Kakashi dar si Sai..hm...
Cred ca il aleg pe Sai.Mi se parea cam enervant la inceput dar si amuzant,dar acum il ador
Next: Dintre Jiraya si Orochimaru
Waah,Pervy Sage >:D<
Like,Hell No the hermafrodite..

In plus,Jiraya a si murit si chiar imi pare rau..desi Sasuke cica l-ar fi omorat si pe Orochimaru,acesta a ajuns in corpul lui Kabuto..
Dar tot Perv` ramane preferatul meu deoarece el l-a invatat pe Naruto cam tot ceea ce stie,a aparat Konoha si a incercat sa distruga Akatsuki...
Next ones:
Temari vs Ino
Hm Temari sau Ino...cred ca o aleg pe Temari..ador evantaiul ei,si cum lupta e draguta dar sa nu credeti ca o urasc pe Ino si ea e kawaii dar am zis ca o aleg pe Temari...
Next: dintre Itachi si Deidara
Dintre Itatchi si Deidara...eu il aleg bineinteles pe frumuselul de Itatchi!Si Deidara e sweet...dar mi se pare putin.."dus":)).Itatchi e mult mai calm..mai tacut...super puternic si e un maestru al Sharingan-ului.Il aleg pe el fara comentarii.
Next:Ino vs. Sakura
oh...foarte simplu

..dintre Ino si Sakura o aleg...
...pe Sakura...chiar daca in ultimul timp Ino sa mai "trezit"...sacura ii draguta

, puternica si se pricepe in ce face...
Imi place la ea ca nu se lasa si asculta de Tsunade...si devine tot mai buna
Urmatorii: Orochimaru vs. Sasuke
Il aleg pe Orochimaru pt ca e mai calm,mai devilish....mai tare ca sasuke,si el e bun,dar este cam arogant,,,,si chestiii d'eastea.Deci il aleg pe orochimaru.[si oricum...este o mare diferenta intre cei doi-Orochimaru e sanin,Sasuke e genin]
Next: Kiba si Neji
Kiba vs. Neji...hmm...grea alegere.Neji m-a enervat cand a batut-o pe Hinata...dar Naruto l-a snopit(go go Naruto).Kiba...e un tip destul de simpatica,insa uneori poate sa devina cam enervant(cel putin yo asa il vad).Cu toate acestea,il aleg pe Neji.Imi place mai mult.
Next:Gai vs. Kakashi
Gai vs. Kakashi.Il aleg pe Kakashi,e dragut si imi place cum lupta,si stilul lui,ca nu il baga in seama pe gai chair daca sunt cica "rivali"
Next: Karin VS Ino mama ce combinatie

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12