Animezup - forum manga si anime

Full Version: top 5 personaje preferate
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
1.Neji Hyuga-cel mai tare...byakugan zha best..71
2.Naruto-nu se da niciodata batut....isi tine tot timpul promisiunile....si peste tot pe unde merge isi face prieteni..
3.Gaaara-coool
4.Kakashi-un personaj haios si in acelasi timp foarte puternic....
5.Nara Shikamaru-un geniu....
1.Orochimaru deoarece ii impartasesc visele ..adik cmon e varianta metal a lu` emo`u de sasuke
2.Kimimaro bone manipulation rullz44 ar mai fi si faptu ca a avut o moarte stupida(si nemaintalnita de mine in alte animuri) ...adik serios ..cine moare de boala in animuri?22
3.Shikamaru pt ca are un grad avansat de lene ca si mn de altfel
4.Kabuto ca e un backstabing mofo 4 (cam ca mn)
5.Hidan pt ca e un psychopath . ii place S&M si nu are nici o piedica morala care il impiedica sa ucida pe cineva
1 Yondaime - S-a sacrificat pentru sat si asta m-a iimpresionat
2 Naruto - Nebun cum e el tot imi place
3 Jiraya - E ca al doilea tata al lui Naruto
4 Neji - Tehnica lui ma lasa mereu cu gura cascata
5 Sakura - Nu am chef sa explic....Well, E puternica si draguta bravo
1)Neji-puternic..si umpic dragut
2)Yondaime-un personaj de nota 10
3)Sasuke-destept,curajos ,cel mai frumos din anime(cred)
4)Itachi-e super puternic si asta imi place la el.
5)Tsunade-habar nare ce e aia moda...da e curajoasa si puternica.
etoo..

1. Gaara
e un personaj complex,din toate punctele de vedere.Gandeste logic in momentele de criza,este extrem de puternic atat intelectual cat si fizic,are voiinta si lupta in numele a ceea ce iubeste.

2. Shikamaru
un maaaaareeee lenes 001_tongue imi place calmul lui, indiferent de situatie,cat si ingeniozitatea de care da dovada.

3.Kakashi
imi place felul lui de a fi,cum gandeste,cum se exprima,cum reactioneaza

4.Hinata
este un personaj complex

5. Naruto
Destul de puternic,agitat,necalculat,insa personalitatea lui "face toti banii"
Umm...interesant topic.

1. Naruto - este amuzant. Imi place ca nu renunta niciodata, dar si comportamentul lui, mereu vesel. Intradevar este un idiot ceea ce il face sa scada in ochii multor fani, dar daca personajul principal ar fi fost cel mai puternic, cel mai destept, cel mai cel.. atunci tot anime-ul ar fi fost fara haz.

2. Sakura - este o fata inteligenta, puternica si si draguta. Toate la un loc. Ma deranjeaza doar naivitatea ei.

3. Sasuke - este destul de puternic si misterios. Daca as fi un personaj anime probabil as cadea pentru el, dar asa, ma enerveaza un pic comportamentul pe care il adopta.

4. Hinata - este timida si lupta pentru a deveni mai puternica. Cred ca a lupta pentru ceea la ce ti cu adevarat este o calitate excelenta.

5. Shikamaru - ma distreaza ca nu se chinuie, nu se zbate pentru toate nimicurile. Cand ceva conteaza cu adevarat, atunci actioneaza.

4
ohoho ....
Frate da' nu am aceleasi gusturi

1)Kankuro:e foarte diferit de ceilalti ...si mereu ii place sa lase lucrurile spectaculoase pentru la final ,pe deasupra mi se pare ca machiajul ala de pe fata lui e asa de cooool
2)Jiraya:Waaaa...e very funny a fost cea mai tare faza aia cu mormolocu'
3)Temari:imi place ca e foarte ambitioasa si se sacrifica pentru ca misiunea sa iasa bine .
4)Anko:stilul ei enervant e tare si e misto ca a stat destul de mult timp cu orochimaru
5)Gaara:a trecut prin atatea ..imi e mila de el si e foarte puternic desi e ..nebun
Soo lets see71 Nu pot spune ca naruto e unul din animeurile mele preferate, insa am unele personaje care imi plac:
1) Sakura - E o fata curajoasa si isi ajuta mereu prietenii, asta imi place foarte mult la ea
2)Sasuke - Hmm, baiatul e un luptator foarte bun, si pe deasupra arata si bine 71
3)Gaara - Sincer il apreciez ca a reusit sa treaca prin atatea lucruri ... Nu stiu cum a reusi, insa, importatnt e ca a putut, desi este putin cam loko
4)Shikamaru - Desi lenes(foarte lenes) baiatul stie ce e de facut si nu isi lasa prietenii la greu,, ba chiare s-ar sacrifica pentru ei.
5) Naruto- Ultimul dar nu cel din urma 21 e un personaj "nebun"(pe gustul meu) foarte galagios si pus pe shotii. Imi place felul lui de a fi 001_tongue
1 sakura pentru ca este frumoasa ,desteapta,puternica in shippuden si sti sa aprecieze prietenia altcuiva
2 sasuke e frumos putenic si destept
3 neji nu prea stiu de ce dar imi place de el
4hinata este draguta
5 rokc lee pentru ca munceste foarte mult pentru a-si indeplini visul si a ajutat-o pe sakura
1. Gaara -pentru ca este cel mai complex personaj pe care l`am intalnit.Arata bine,a avut puterea sa treaca peste toate...a fost posedat si de un monstru...a facut rele..si in cele din urma a devenit bun71
2.Deidara -baiatul rau..comic71.Un maestru in explozibil si foarte aratos
3.Shikamaru -este un geniu si arata bine
4.Naruto-este foarte energic,nu se laasa batut niciodata,este foarte amuzant
5.Neji -ador byakugan`ul lui,arata bine,este destept,calm,misterios si rece pe dinafara
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's