Animezup - forum manga si anime

Full Version: Desert of the Dance of Fearoth[SF, yaoi]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
In primul rand ma bucur ca ai pus insfarsit continuarea si mai ales ca e lunga si are si yaoi. E un cpitol foarte frumos si interesant, imi place cum descrii actiunea si sunt curioasa ce se va intampla mai departe. Nu prea am nici o idee despre ce ar putea sa se intample in capitolul urmator, insa sigur va fi ceva super, care sa ma surprinda. La fel ca fiecare capitol.
La acest capitol nu am decat cuvinte de lauda. E lung(cea ce e mai mult decat bine), are si yaoi(sooper), descrii foarte bine sentimentele si traireile personajelo, astfel incat e o adevarata placere sa citesti, deoarece iti creaza impresia ca esti acolo si urmaresti actiunea. Replicile personajelor sunt dezvoltate, transmitand un mesaj concret si scrisul e de buna calitate, adica lipsit de greseli.
Sunt curioasa de unde iti vin astfel de idei deoarece trebuie sa recunosc faptul ca ai o imaginatie foarte bogata. Dupa cum am mai spus nu am mai citit niciodata un fic asemanator.Abea astept sa pui continuarea.
Gambate!pooop
ce baka,nu pot sa cred ca a facut asta,cand o sa-l gaseasca tatal lui Feartoh,o sa-l omoare.Cat despre Sethi,nu mi-a placut...dar Sethi nu este mai mare in rang decat Huggain?Putea sa faca ceva...,doar il iubea(rima)
Astept urmatorul capitol
8:-*;)3842>:D<;;)
Pages: 1 2
Reference URL's