Animezup - forum manga si anime

Full Version: Your top 3/5/7/10 anime crushes
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Titlul spune totul 4
Topul vostru [3/5/7/10..] cu personaje anime pe care "vi s-a pus pata" 4 [iar incep sa spun prostii]
[Chiar nu am vazut alt topic identic on the phone

1.Kyou [Fruits Basket] - De cand am vazut primul episod m-am gandit la el 4 .. He's soooooo cute
2.Kiba [Wolf's rain] - O obsesie mai veche.. eu si o prietena inca incercam sa gasim clona reala a lui Kiba *laugh*
3.Vash [Trigun] - Ador felul in care se prosteste, dar si faptul ca poate fi serios
Oh.. era sa uit
4.Takeuchi [Bokura ga Ita] - Mi-a placut mai mult decat Yano ^^. Simpatic, ceva mai calm.. And Sweet Rolleyes
5.Yano [Bokura ga Ita] - Desi se gandeste la [stelute] si e putin cam prea enervant uneori.. he's so cute......
later edit
6.Ren [Nana] - So cuute.. *sweet drop*..
7.Nobu [Nana] - Idem ^^ ..
8.Hm.. sa zicem ^^ Shin [Nana] - He's cute.. but a little bit.. >.> nevermind..
..
1.itsuki din yyh
2.karasu din yyh. imi place parul si costumul lui. masca pe care o poarta il face mai misterios decat este
3.miroku din inuyasha pentru ca avem aceeasi slabiciune pt femei dar nus chiar obsedat ca el
4.wolfwood din trigun pentru ca imi place cum gandeste
5legato din trigun caci imi place cum e imbracat si cum isi las paru pe fatza si pentru ca gandeste matur fatza de ceilalti din anime chiar daca e unul din cei rai
Asa ..sa zicem ca nu e chiar o oridine anume [...la gramada ]

1.Akito / Agito Wanijima [Air Gear] ...strage boy [like me ...] ..nu,nu am vazut animeul but am vazut cateva imagini si ..si [Image: wub.gif]

2.Sasuke [Naruto] the emo king 24 nu putea sa lipseasca din top [Image: tongue.gif]

3.Kiba [Wolf`s Rain] desi animeul l`am vazut acum ceva vreme,inca imi mai place tipul ...

4.Kurama [YYH] eh ce sa fac ,he have a rose >.>

5.Eyes [Spiral] Pianist cu ochii albastri *day-dreaming*

6.Fluffy`sama aka Sesshomaru [InuYasha]...*hehe* he still on my top

7.Tao Len/Ren [Shaman King] -Imi place caracterul lui si e destul de ..dragut

8 & 9 .Hao & Yoh [ Shaman King]..the good one & the bad one ..eh I like both of them ^^

10.Naruto[Naruto..logic >.>] Dunno why but i like him ..adica his stile [dattebayo ] [Image: happy-grin1.gif]

So here is my top...fix 10 4

Oricum cred ca am sa revin cu un Update xD
Uite un topic care imi place!!

1)Yuki Eiri(Gravitation)>pff....personajul asta m-a inebunit pur si simplu!!!Sunt obsedata de el!!Nick-ul meu spune TOT!!

2)Vash(Trigun)>super cute...am o slabiciune pentru baietii blonzi cu cercel...

3)Sasuke Uciha(Naruto)>personajul meu preferat....dragut,misterios...8

4)Leon Oswald(Kaleido Star)>ce pot sa mai spun despre el....dekt k e PERFECT!!

5)Eyes Rutheford(Spiral)>un personaj misterios....dragut...m-a atras din primul moment in care l-am vazut

6)Ayumu Narumi(Spiral)>inteligent,dragut.....ce a-s mai putea cere001_tongue

7)Kurama(Yu Yu Hakusho)>este super inteligent,foarte puternic...incredibil de dragut!!

8)Hiei Jaganshi(Yu Yu Hakusho)>seama cu mine la caracter..si este kawaii..8

9)Yusuke Urameshi(Yu Yu Hakusho)>un personaj energic,foarte puternic....mai trebuie sa spun cat este de dragut??001_tongue

10)Sesshomaru(Inuyasha)?in ciuda duritatii sale...il ador!Este super kawaii,puternic...ador parul lui!!!8
1:Hatake kakashi...LOL....este cel mai amuzant personaj din naruto dupa mine,cu cartea aia in mana mereu..4 dar este si cel mai bun tactician,cel mai inteligent si calm...si..probabil si cel mai cute..DACA AS PUTEA SA VAD CE-I SUB MASCA AIA..001_tongue
2:Hyuuga Neji...yup...tot din naruto...imi place stilul lui cool si calm.
3:Abarai Renji...BLEACH...hehe..no comment
4:Sesshomaru....sa nu-mi zice ca nu e tare...
5:Aya(Ran) din Weiss Kreuz...lol...pacat ca e mort
6:Kuchiki Byakuya-Bleach...e asa cute si total lipsit de suflet
Momentan n uam u ntop mai mare..ptr ca is destul de pretentioasa..asa ca..doar astia..
1. Soujirou Seta din Rurouni Kenshin pentru viata pe care a avut-o si pentru sufletul lui inocent si bun.
2. Hajime Saitou din Rurouni Kenshin pentru duritatea si personalitatea sa. Este un tip viclean si un foarte bun luptator.
3. Seiya Kou din Sailor Moon, my first love
4. Yusuke Urameshi, il ador pe baiatul ala. Are o gura mare si e prea simpatic, desi uneori cam rautacios.
5. Vash din Trigun pentru look-ul lui impecabil
Ok acum sa nu va speriati:

Nu am un preferat dar ii insir cum imi vin numele lor mai repede:
1. Sesshomaru (din Inuyasha)- super misterios, par lung si alb, bun pe dinauntru, rece pe dinafara
2. Kurama/Yoko Kurama (Yu Yu Hakusho)- ambele personalitati, Kurama e foarte echilibrat, frumos, iar Yoko Kurama idem Sessy-sama
3. Hiei (Yu Yu Hakusho) - putere, idem Sessy-sama + cum arata...
4. Neji Hyouga (Naruto) - destin, stil de lupta, calm, putere, si atacul sau special in care apare semnul Ying Yang... no coment
5. Itachi Uchiha (Naruto) - Sharingan, in general ochi lui ma atrag...
6. Sinistra (Kiddy Grade) - un domn in tot sensul cunatului, par lung si alb, ochi albastri
7. Leon (Kaleido Star) - idem sessy-sama
8. Yuki Eiri (Gravitation) - ok ochi care te fac sa te simti in rai...
9. Shuichi (Gravitation) - ok super nazdravan mai tot timpul chibi... e un scumpic...
10. Zane (Yu-Gi-oh Gx!) - a great dueler, powerfull cards, great body and eyes... not to mention hair...
11. Eyes (Spiral) - no coment stiti de ce...
12. Valgav (Slayers) - trecut greu... dragon... puternic, renascut...
13. Dark (DN Angel) - modul cum se comporta, a cool guy
14. Zed (Kiba) - lupta pentru libertate for air...
15. Len (Shaman King) - simply sweet...
16. and to be continued...

e vreo problema daca am scris mai mult decat trebuie? ^^'
well...nush cam in ordine ii pun...conteaza k sunt multi shi conteaza k miau placut.
1. kurama -- he's so dreamy
2. hiei -- everybody should have one
3. light --ok, a bit evil, but very hot
4. L -- strange yes, but i like him too
5. yuri -- very dreamy
6. eyes -- un muzician talentat
7. ayumu narumi -- intotdeauna miau placut cerceii lui
8. asazuki kouske -- he's cute too ^_^
9. sesshomaru -- no coment
10. toya/shishiwakamaru/souske sagara (shi ink unu din fmp dar nam retinut numele) --trebuia sa fie si ei undeva nu?
11. yuki eiri -- so what if his gay?
12. shuici shindou -- why those this one have to be gay too?
13. zane/chazz/ jaden -- shi ce daca am depashit nr de locuri?
14. sinistra/dextera -- era sa uit de ei ^_^ "
Am revenit cu un alt top...nu am vrut sa mai adaug la primul post sa nu depasesc limita...
1)Miroku(Inuyasha)>ce daca e afemeiat?e super cute....

2)Tatsuha>Yuki Eiri brunet...cum ar putea sa nu imi placa?

3)Tweedledum(Kiddy Grade)>baiatul asta...in ciuda faptului ca vrea sa para dur...este atat de dulce cand ii atrage Tweedlede atentia sa nu ii mai spuna "sora"in misiuni...

4)Inuyasha(Inuyasha)>Fratiorul mai mic al lui Sesshy...exact opusul lui!Este intr-o continua agitatie...dar e atat de nice!!

5)Legata Bluessumers(TriGun)>chiar daca e un personaj negativ...este atat de calm...de misterios...dar foarte puternic!

6)Zane(Yu-Gi-Oh GX)>este calm...dragut...foarte talentat...

Cam aici se termina topul meu...dar voi reveni!!Cu siguranta!Ja Ne!
So me back again as I said xD [Well am mai vazut cateva animeuri si >.> ...schimbare 'mare' in top Lol]

LE: No 1 :Agito [Air Gear ] ~just no words ...e prea tare * 001_tt1 *
2.Ikki [Air Gear] ...e fenomenal XDD,amuzant... dragut ^^
3.Kazu [Air Gear] nice...very nice 001_rolleyes
4.Ren[Jigoku Shoujo]deci de unde sa incep ....tipul asta is so cute 8
5.Gilgamesh [Fate Stay Night] lupta foarte bine,si desi e 'cam arogant' ...e super tare tipu' XD.
6.Yano Motoharu [Bokura Ga Ita] uhh se gandeste cam des la 'prosti' ...but are asa a sweet smile ^___^
7.Archer [Fate Stay Night] same as Gilgamesh lupta bine si imi place personalitatea sa .
8.Lelouch Lamperouge [Code Geass] desi abia am inceput sa ma uit la anime... deja imi place tipul asta,e puternic si are purple eyes @.@
9.Ritsuka[Loveless] tipul asta are urechi si coada si..si e asa de cuteeee ~ eee XD
10.Shirou [Fate Stay Night] e asa de naiv si ii pasa mai mult de ceilalti decat de el ..cum sa nu'l iubesti[Image: laugh-1.gif]

Cam atat [Image: happy-grin1.gif]
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's