Animezup - forum manga si anime

Full Version: Lista rusinilor =)))) ~*~*~*~*~*~
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Pentru cei care nu ma cunosc prea bine, pe alte forumuri sunt cunoscuta ca Angel-Asakura, asa ca nu va uimiti prea tare, daca-i spun Bebelushei puiule, pentru ca am adoptat-o ! Mamy o sa ramana in curand si fara emoticoane ! [Image: th8.gif]
Bine-ai venit si sa auzim de bine si aici !

[edit mely] offtopic
asa-i, mamy... sa auzim numai de bine!!! ma bucur ca ai trecut pe aici..... abia am terminat de citit ce ai scris tu, asa ca... vad ca ne dam reply-uri una celeilalte... ehe!!! asa e in familie...

[edit mely] Asta se vorbeste pe Mess sau la nou veniti
Uite si kaleido-ul meu preferat ! [Image: thkao2-1.gif]
Mamy se bucura ca ai postat-o si aici pe aceasta ! [Image: thk-m-wink.gif]
Voi reciti negresit !

[edit mely]amplifica postul :pray:
Ce de capitole a pus puiu meu ! Puiu nu se joaca ! Pune capitole intr-una si nu se lasa ! Asta-i puiul meu !

[edit mely]spam spam spambla bla
Foarte frumoasa povete. Astept cu nerabdare continuarea. Imi place nespus de mult actiunea povestii.

[edit mely}amplifica-ti postul
Interesant O_o Chiar mi-ai prins atentia cu titlul si din primele randuri ale capitolului .Unde-i continuarea deci?

65 zi ceva de fic.Sa stiu ca l-ai citit
Si ce bine imi pare mie ca te gasesc aici ! Ia ghici cine is ! Ha, ha, ha ! Scrii fenomenal ! Ti-am mai scris pe celalalt forum asta ! Continua tot asa !

[edit mely]amplifica postul :pray: de unde stiu eu ca ai citit fic-ul cu adevarat
Pai..continua povestea sa am ce pareri sa zic..una mai complexa,elaborata 001_tongue

65[edit mely] spam
Laliho!!!!Sa iti spun un lucru:daca nu postez....asta nu inseamna ca am incetat sa iti mai citesc ficu!!!Este preferatul meu!!Ce mamikutza mea sa mai spun...dekt k e BESTIAL!!Astept cu nerabdare continuarea.

[edit mely]amplifica postul:pray:
off topic : Stii cine sunt? Daca nu stii iti spun sunt Namihi.
Inainte sa cometez trebuie sa iti spun ca imi place foarte mult cum scrii. E curat , dur dar foarte fascinant.

on topic : Povestioarele tale m-au fascinat inca de la inceput , cand le-am citit in alta parte . Dar trebuie sa iti marturisesc ca am si eu un capitol favorit. Si acesta e : " Love you to death".
E o poveste incendiara, care incepe destul de trist in cimitir.
Dintre cele doua persoanaje mi-a placut Liam . Liam este tipul de om de care trebuie sa te feresti , caci este pericolul in persoana , dar acest lucru te atrage. E om dur , nemilos , se aseamana cu un tigru siret, puternic, abil care isi cauta prada nevinovata si nestuitoare de pericolul care o paste. Iar prada lui din ziua aceea era varului sau : Craig.

In schimb Craig e inocent in ceea ce priveste dragostea...Dar a fost casatorit cu o femeie careia ii placeau bani si il insela cu oricine , chiar si cu Liam.
Sceneta cea mai fierbinte din poveste este aceea cand Liam il violeaza pe Craig ,luandu-i comoara cea mai de pret.

Celelalte povesti sunt la fel de frumoase ca prima.
Imi place cum se razbuna Yuki pe primul -ministru. Il excita, il adoarme si apoi ii face poze si ii mai lasa si drept amintire un frumos tatuaj.
In plus mai are de gand sa duc si pozele la ziare si uite cum cariera lui se duce pe apa sambetei...

De abia astept si alte povesti.

Te pup.

[edit mely] Astea pe mess.Amplifica postul si zi ceva despre fic in sine
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Reference URL's