E un joc simplu,in care un user pune o intrebre(care sa aiba legatura cu Gravitation si sa inceapa ce ”ce ai face daca?”) si urmatorul raspunde,apoi pune si el o intrebare, si tot asa.In caz ca nu ati inteles ce am vrut sa spun o sa dau si un exemplu
Ex user 1)Ce ai face daca Yuki ti-ar cere ajutorul pentru a scrie o carte impreuna?
user 2)As fi foarte bucuroasa si as accepta fara alte comentari.
Si acum intrebarea
Ce ai face daca ai fi mama lui Shuichi si acesta ti-ar spune despre relatia lui cu Yuki,ai accepta sa fie impreuna?
Pai cu siguranta ca da, in calea lor nu as sta.As accepa daca Shuichi ar fi fericit.
Ce ai face daca ar veni Ryuchi la tine si ti-a cere sa canti cu el
deoarece este de parere ca ai voce grozava si te-ar vrea in trupa?
Pai as fi incantata desi eu as spune ca am o voce groaznica...dar totusias accepta...daca asa crede el...e expert si as spune ca are dreptate.
Ce ai face daca ai fi in parc si l-ai vedea pe Shu catarat intr-un copac si vb cu o veverita?
Poi cred ca as fi surprinsa si dupaia as rade... Poate la vazut veverita pe Shu in costum de animal si a crezut ca era animal adevarat

Totusi vorbim aici de Shu
Q: Ce ai face daca Shu sa despartit de Yuki(asta e fictiune pura, poate deaia mi-a spus mama ca am imaginatie bogata

) si deaia Yuki vrea sa se arunce de pe geam?( doamne fereste!)
A..pai asa incerca sa vorbesc cu el si ias spune ca in loc sa se sinucida mai bine ar incerca sa se impace cu Shu.Ar fi o mare pirdere sa moara Yuki...
Next-Ce ai face daca Touma ti-ar cere ajutorul sa-i desparta pe Yuki si Shu?
as spune un mare NU. cum adica?? n-as face asta nici daca m-ar ameninta.
Ce ai face daca l-ai vedea pe yuki si te-ai duce sa-i spui cat de mult il admiri si cat de frumos e iar el s-ar intoarce te-ar lua de barbie si te-ar saruta. Ce ai face?
O intrebare super!Ce as face?Cred ca as fi cea mai fericita fata de pe planeta!I-as raspunde la sarut.
Next-Ce ai face daca ai fi Hiro si Shu ti-ar cere sa-l saruti de fata cu Yuki,pentru a se razbuna pe acesta(deoarece la prins pe Yuki cu altcineva)?
O fi Shu cute, da' nu pot face asa ceva .Oricum mai e faza cu Ayaka. Cred ca as incerca sa ii impac...
Q: Ce ai face daca Yuki ti-ar bate la usa maine zicand * Am venit acasa, soro'*?

Hmm pai prima data m-as duce la baie sa ma spal pe fata ma renintorc si daca tot il vad consider ca este real si incep sa il iau la intrebari

...si dupa i-as face in ciuda vecinei de la parter cu fratiorul meu frumos

...eu am si e anu are
Ce ai face daca pirietenul prietena cea mai bun/a te-ar barfii?
edit by love_yuki_eiri>da...postul tau nu are nici-o legatura cu acest topic.da un edit si pune o intrebare care sa se incadreze in subiect.timp pana maine.
pai..aici e vb despre gravitation deci trebuie sa pui o intrebare legata de acest lucru dar voi lua intrebarea cam asa " ce ai face daca prietena prietenul de-ar barfi ca tu esti inebunita dupa Yuki"
Cred ca m-as duce la ea si as spune "nu a fost deloc politicos din partea ta" iar ea/el cred ca ar spune" ei si...fapta-i consumata" eu m-as uita ceva de genu

dupa care as face o fata

si as spune" ai dreptate, hai la un suc. pauza...pauza...pauza...Dar sa sti ca eu il iubesc pe yuki nu sunt inebunita dupa el" dupa care el/ea ar spune "oo o alta barfa despre tine

"
Ce ai face daca ai fi Yuki si Touma ti-ar spune ca este indragostit de tine?